arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.879 Çözümler 37 Yer 東京 24 Haziran 2023 #1 100R kasanın ön kapağını çıkarmak için herhangi bir vida açmam gerekiyor mu? Nasıl çıkartırım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2023
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #2 Alt tarafta bir boşluk varsa onu çekmen yetecektir.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.879 Çözümler 37 Yer 東京 24 Haziran 2023 #3 Ardablm dedi: Alt tarafta bir boşluk varsa onu çekmen yetecektir. Genişletmek için tıkla... var ama kırılmaz değil mi vida felan olabilir mi?
Ardablm dedi: Alt tarafta bir boşluk varsa onu çekmen yetecektir. Genişletmek için tıkla... var ama kırılmaz değil mi vida felan olabilir mi?
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #4 arasmaras dedi: Var ama kırılmaz değil mi vida falan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok kırılmaz ön panelin kenarlarında plastik çentik gibi bir şey var onlar kasaya bağlı alttaki boşluktan tutup çekince açılıyor.
arasmaras dedi: Var ama kırılmaz değil mi vida falan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok kırılmaz ön panelin kenarlarında plastik çentik gibi bir şey var onlar kasaya bağlı alttaki boşluktan tutup çekince açılıyor.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.879 Çözümler 37 Yer 東京 24 Haziran 2023 #5 Ardablm dedi: Yok kırılmaz ön panelin kenarlarında plastik çentik gibi bir şey var onlar kasaya bağlı alttaki boşluktan tutup çekince açılıyor. Genişletmek için tıkla... tamamdırr sağol
Ardablm dedi: Yok kırılmaz ön panelin kenarlarında plastik çentik gibi bir şey var onlar kasaya bağlı alttaki boşluktan tutup çekince açılıyor. Genişletmek için tıkla... tamamdırr sağol