TyphoN97 Picopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #1 Ekran kartımın termal macununu yeniledim fakat fanları dönmüyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2021
Çözüm TyphoN97 15 Mayıs 2021 Umut 77 dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı fan soketini ters takmışım doğru şeklinde takınca çalışmaya başladı.
Umut 77 dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı fan soketini ters takmışım doğru şeklinde takınca çalışmaya başladı.
fotinix Megapat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 92 14 Mayıs 2021 #2 50-60 derecede otomatik dönmeye başlar. Artı 0 Eksi
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.868 Çözümler 175 14 Mayıs 2021 #3 Yük altındayken de mi dönmüyor yoksa hiç mi dönmüyor? Artı 0 Eksi
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.459 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 14 Mayıs 2021 #4 0 dB özelliği varsa kart 50 dereceye çıkmadan fanlar çalışmayabiliyor, bir oyuna falan girin sonra arkanıza yaslanıp fanların sesini dinleyin Artı 0 Eksi
0 dB özelliği varsa kart 50 dereceye çıkmadan fanlar çalışmayabiliyor, bir oyuna falan girin sonra arkanıza yaslanıp fanların sesini dinleyin
Erkandanotesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DVTFL'de Bir Öğrenci 14 Mayıs 2021 #5 Ekrana görüntü geliyor mu? Fanın bozuk olmadığına emin misiniz? Artı 0 Eksi
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.730 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #6 60 derece üstünde fanlar dönmeye başlar 50 derece altına gelince durur. Artı 0 Eksi
KS KS TyphoN97 Picopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #7 fotinix dedi: 50-60 derecede otomatik dönmeye başlar. Genişletmek için tıkla... Stress test yaptım 85 derece ye geldi ve hala dönmüyor. Testi FurMarktan yaptım. Erkandanotesi dedi: Ekrana görüntü geliyor mu? Fanın bozuk olmadığına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Görüntü var , fanlar çalışıyordu 1 gün öncesine kadar. Görkem Umut dedi: Yük altındayken de mi dönmüyor yoksa hiç mi dönmüyor? Genişletmek için tıkla... Furmark'tan Stress test yaptım 85 dereceye kadar bekledim hala dönmüyor. Artı 0 Eksi
fotinix dedi: 50-60 derecede otomatik dönmeye başlar. Genişletmek için tıkla... Stress test yaptım 85 derece ye geldi ve hala dönmüyor. Testi FurMarktan yaptım. Erkandanotesi dedi: Ekrana görüntü geliyor mu? Fanın bozuk olmadığına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Görüntü var , fanlar çalışıyordu 1 gün öncesine kadar. Görkem Umut dedi: Yük altındayken de mi dönmüyor yoksa hiç mi dönmüyor? Genişletmek için tıkla... Furmark'tan Stress test yaptım 85 dereceye kadar bekledim hala dönmüyor.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.459 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 14 Mayıs 2021 #8 Silinen üye dedi: Stress test yaptım 85 derece ye geldi ve hala dönmüyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle bir sıkıntı var hocam Yani fanlarda yağ kalmasa bile dönememe gibi bir sıkıntı yapmazlar herhalde. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Stress test yaptım 85 derece ye geldi ve hala dönmüyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle bir sıkıntı var hocam Yani fanlarda yağ kalmasa bile dönememe gibi bir sıkıntı yapmazlar herhalde.
KS KS TyphoN97 Picopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #9 Yiğitt35 dedi: Kesinlikle bir sıkıntı var hocam Yani fanlarda yağ kalmasa bile dönememe gibi bir sıkıntı yapmazlar herhalde. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı ne olabilir bir fikrin var mı hocam ? Artı 0 Eksi
Yiğitt35 dedi: Kesinlikle bir sıkıntı var hocam Yani fanlarda yağ kalmasa bile dönememe gibi bir sıkıntı yapmazlar herhalde. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı ne olabilir bir fikrin var mı hocam ?
fotinix Megapat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 92 14 Mayıs 2021 #10 Macunu yenilemeden önce dönüyor muydu? Eğer dönüyordu ise sizin yaptığınız bir hata var. Fanların kablosunu board daki pin girişine taktığınıza emin misiniz? Artı 0 Eksi
Macunu yenilemeden önce dönüyor muydu? Eğer dönüyordu ise sizin yaptığınız bir hata var. Fanların kablosunu board daki pin girişine taktığınıza emin misiniz?