MSİ 1050 ti 4GB gaming X ekran kartı hem ana kart üzerinden hem de power supply dan 6 pin elektrik girişine ihtiyaç duymaktadır. Diğer bazı msi 1050ti modelleri sadece ana kart bağlantısı yeterli olmaktadır. Bu ekran kartını kolayca (1)sessiz mod, (2) oyun modu, (3) hız aşırtma (oc) modu olmak üzere 3 farklı modda kolayca çalıştırılabilmektedir yani ayarla uğraşmaya veya driver/program felan kurmaya gerek kalmıyor. Ayrıca internetten araştırılırsa 1050 ti fiyatları arasında fark 50-100 TL arasında değişiyor. Şu an Msi 1050 ti 4GB gaming X modeli yanında bir de X siz daha ucuz olan gaming modeli var. Geçen biri ekran kartı fanı dönmüyor diye kendince fanı illa döndürmek için bir şeyler ileri sürmüş. Kardeşim belli bir sıcaklık derecesine gelmeden fanların çalışmadığını üretici bildiriyor. Sen niye sessiz modda illa fanı çalıştırmaya çalışıyorsun. Tavsiyem gaming x modeli almandır. Ben asus strix 1050 ti 4 gb gaming ile msi 1050 ti 4b gaming veya gaming x modelleri arasında tereddütte kaldım fakat 1200 TL ye gaming x modeli bulunca onu aldım. Herkese iyi seçimler.