mr.Cagatay Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #11 VesemirDayi dedi: 10. nesil elbette. Intel'in 9. nesili çok iyi değil. Genişletmek için tıkla... anladım i5 10. nesil düşünüyordum ama darboğaz yapıyormuş kontrol ettim bakalım ya ne yapabilirim performans açısından da yayın açmayıda planlıyorum
VesemirDayi dedi: 10. nesil elbette. Intel'in 9. nesili çok iyi değil. Genişletmek için tıkla... anladım i5 10. nesil düşünüyordum ama darboğaz yapıyormuş kontrol ettim bakalım ya ne yapabilirim performans açısından da yayın açmayıda planlıyorum
VesemirDayi Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 118 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 7 Şubat 2021 #12 Hangi i5? mr.Cagatay dedi: anladım i5 10. nesil düşünüyordum ama darboğaz yapıyormuş kontrol ettim bakalım ya ne yapabilirim performans açısından da yayın açmayıda planlıyorum Genişletmek için tıkla...
Hangi i5? mr.Cagatay dedi: anladım i5 10. nesil düşünüyordum ama darboğaz yapıyormuş kontrol ettim bakalım ya ne yapabilirim performans açısından da yayın açmayıda planlıyorum Genişletmek için tıkla...
mr.Cagatay Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #13 VesemirDayi dedi: 10. nesil elbette. Intel'in 9. nesili çok iyi değil. Genişletmek için tıkla... ya bu bilgisayar sistemlerini girince fps değerleri veren bir site varmı? VesemirDayi dedi: Hangi i5? Genişletmek için tıkla... i5 10400F darboğaz yaparmı?
VesemirDayi dedi: 10. nesil elbette. Intel'in 9. nesili çok iyi değil. Genişletmek için tıkla... ya bu bilgisayar sistemlerini girince fps değerleri veren bir site varmı? VesemirDayi dedi: Hangi i5? Genişletmek için tıkla... i5 10400F darboğaz yaparmı?
VesemirDayi Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 118 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 7 Şubat 2021 #14 mr.Cagatay dedi: ya bu bilgisayar sistemlerini girince fps değerleri veren bir site varmı? Genişletmek için tıkla... Youtube'da oyun testlerine bakabilirsin. mr.Cagatay dedi: i5 10400F darboğaz yaparmı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı biraz düşük kalıyor. Yapacağını sanmam ama belli de olmaz.
mr.Cagatay dedi: ya bu bilgisayar sistemlerini girince fps değerleri veren bir site varmı? Genişletmek için tıkla... Youtube'da oyun testlerine bakabilirsin. mr.Cagatay dedi: i5 10400F darboğaz yaparmı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı biraz düşük kalıyor. Yapacağını sanmam ama belli de olmaz.
mr.Cagatay Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #15 VesemirDayi dedi: 10. nesil elbette. Intel'in 9. nesili çok iyi değil. Genişletmek için tıkla... Tekrar rahatsız ediyorum senin önerini alacağımda kasada alacağım üstüne önerebileceğin kasa RGB'li falan var mı bir de anakart 2133 MHz destekliyor RAM'ı galiba 3000 MHz de taksam uyumlu mu?
VesemirDayi dedi: 10. nesil elbette. Intel'in 9. nesili çok iyi değil. Genişletmek için tıkla... Tekrar rahatsız ediyorum senin önerini alacağımda kasada alacağım üstüne önerebileceğin kasa RGB'li falan var mı bir de anakart 2133 MHz destekliyor RAM'ı galiba 3000 MHz de taksam uyumlu mu?