MSI 1050 Ti Gaming X görüntüde kesik çizgi sorunu

IncRequieM

Kilopat
Daha fazla  
Ekran kartımı normal bir şekilde taktım ve bilgisayarı çalıştırdım. Monitörümde HDMI çıkışı olmayıp VGA çıkışı olduğu için HDMI to VGA kablosu yardımıyla ekran kartımı taktım. Fakat monitörde saydam kesik kesik çizgiler oluştu ve oyunlar çok kalitesiz. Bunun sebebi HDMI to VGA kablosu mu, monitör mü, yoksa ekran kartı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çeviriciler görüntüyü bozuyor. Çizgilerin sebebi de çeviricidir.

Ekran kartımı normal bir şekilde taktım ve bilgisayarı çalıştırdım. Monitörümde HDMI çıkışı olmayıp VGA çıkışı olduğu için HDMI to VGA kablosu yardımıyla ekran kartımı taktım. Fakat monitörde saydam kesik kesik çizgiler oluştu ve oyunlar çok kalitesiz. Bunun sebebi HDMI to VGA kablosu mu, monitör mü, yoksa ekran kartı mı?
Hocam bende de Vga girişli monitör var DVI To Vga dönüştürücü kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok.

Hocam bende de Vga girişli monitör var DVI To Vga dönüştürücü kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok.
Arkadaşım dönüştürücülerin çoğunda bu tür problemler ortaya çıkar normaldir. Bunun için en kaliteli çözüm HDMI çıkışlı monitör almaktır. Bütçem yok derseniz daha kaliteli dönüştürücü almalısınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı