mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 19 Haziran 2018 #11 Handsome Reis dedi: Anlamadım. ·-· Genişletmek için tıkla... GPU Farklı diyon ama ekran kartının diğer adı GPU buna niye öyle diyon o zaman diyorum. diyor gibi yapıyorum yav Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Handsome Reis dedi: Anlamadım. ·-· Genişletmek için tıkla... GPU Farklı diyon ama ekran kartının diğer adı GPU buna niye öyle diyon o zaman diyorum. diyor gibi yapıyorum yav Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 19 Haziran 2018 #12 mstfaozder dedi: GPU Farklı diyon ama ekran kartının diğer adı GPU buna niye öyle diyon o zaman diyorum. diyor gibi yapıyorum yav Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
mstfaozder dedi: GPU Farklı diyon ama ekran kartının diğer adı GPU buna niye öyle diyon o zaman diyorum. diyor gibi yapıyorum yav Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Ç ÇAKIR22 Hectopat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 7 21 Haziran 2018 #13 mstfaozder dedi: Performans farkları bayağı yüksek, Armor modelinin sadece 3-5 FPS azaltıyor, yüksek performansdan mahrum kalmayın. Genişletmek için tıkla... Yani ti modeli ile gaming x modeli arasındaki performans farkı yüksek ama ti modelleri içerisinde armor olan modelin diğerlerine oranla pek bir performans düşüklüğü yok. Doğru mu anlamışım ?
mstfaozder dedi: Performans farkları bayağı yüksek, Armor modelinin sadece 3-5 FPS azaltıyor, yüksek performansdan mahrum kalmayın. Genişletmek için tıkla... Yani ti modeli ile gaming x modeli arasındaki performans farkı yüksek ama ti modelleri içerisinde armor olan modelin diğerlerine oranla pek bir performans düşüklüğü yok. Doğru mu anlamışım ?
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 21 Haziran 2018 #14 Aynen, gayet doğru anlatabilmişim.