Zotac dışında yukarıdaki önerilenlerin de MSI'dan aşağı kalır bir soğutması yok. Testlere bakarsanız maksimum 4-5 derece oynar. Bu da 2-3 FPS ya ediyor, ya etmiyor. Oyuna kapılmışken herhalde kimse neden 3 FPS az alıyorum demez.
Siz sadece MSI için 600 TL vermeye razıysanız, buyrun. Biz hak etmediğini söyleyelim de insanlar boş yere bütçelerini zorlayıp gereksiz harcama yapmasın.
Arkadaşının alacağı, para vereceği bir ürün için neden kendinizi bu kadar yıpratıyoruz ki, bırakın ne yaparsa yapsın. Siz söylemişsiniz, siz ne derseniz, o yine kendi bildiğini yapacak.
MSI markalar arasında düşük bir marka. Gaming app programı sorunlu. Fanları oyun içinde ¥uk altında gürültülü çalışıyor. Gigabyte veya asus strix alınmasını öneririm. Asus dual, gaming x den düşük bir model msi armorda ondan düşük bir model. Palit fiyatını göze alınca daha iyi bir seçenek olabilir. Zotac'da doğru hatırlıyorsam Ali Güngör'ün kartı yanmıştı kendisi önermiyordu en son.
MSI markalar arasında düşük bir marka. Gaming app programı sorunlu. Fanları oyun içinde ¥uk altında gürültülü çalışıyor. Gigabyte veya asus strix alınmasını öneririm. Asus dual, gaming x den düşük bir model msi armorda ondan düşük bir model. Palit fiyatını göze alınca daha iyi bir seçenek olabilir. Zotac'da doğru hatırlıyorsam Ali Güngör'ün kartı yanmıştı kendisi önermiyordu en son.
Bu ara da saydığınız markalar arası içinde en kalitelisi MSI. 1060 kullanıyorum O.C. Modda bile sesi duyulmayacak kadar az. Torx fan'lar ile daha da iyi ve Twin Frozer soğutma sistemi ile en serin ve saat hızlarını diğer firmalara göre yüksek tutuyorlar. Ayrıca Gaming App oldukça iyi bir uygulama. Sorun olduğunu sizden duydum. Ben şu ana kadar hiç bir problem görmedim.