Çözüldü MSI 110R kasa montajı nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hamza Terzi

Kilopat
Daha fazla  
Paylaştığım kablolar hakkında destek sağlayabilir misiniz? Pinli kablo PSU'ya takılıyor sanırım diğer dar olan da USB2 ama SATA kablosu ne alaka onu anlamadım. USB2'yi bulamadım anakart üzerinde.

Dosya Ekleri

• IMG_20200919_140502.jpg
    IMG_20200919_140502.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_20200919_140455.jpg
    IMG_20200919_140455.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 85
Çözüm
Fan kontrolcü için güç bağlantısı o SATA güç girişi.

Ortadaki ARGB kablosu, ışık ve renk şekillerini anakart üstünden kontrol etmeye yarıyor.

O USB kablosu ön panel Type-C yuvası için ve her anakartta olmuyor. Anakart modeliniz nedir?

Ortadaki ARGB kablosu, ışık ve renk şekillerini anakart üstünden kontrol etmeye yarıyor.

O USB kablosu ön panel Type-C yuvası için ve her anakartta olmuyor. Anakart modeliniz nedir?

Çözüm

B550 Tomahawk.

Çözüldü olarak seçtim. Ama B550 Tomahawk anakartım o 3pin kablodan 2 adet var yardımcı olabilir misiniz.

Son düzenleme:
Yeşil ile işaretlediğim yerde bulunan 3 pin JRainbow girişlerinden birine takabilirsiniz.
Kablolamanın daha iyi olması açısından rahatınıza gelen yuvaya takılabilir.

USB Type-C kablosunu da mavi ile işaretli yere takmalısınız.
Screenshot_20200919-145026~2.png

Yeşil ile işaretlediğim yerde bulunan 3 pin jrainbow girişlerinden birine takabilirsiniz?
Kablolamanın daha iyi olması açısından rahatınıza gelen yuvaya takılabilir.

USB Type-C kablosunu da mavi ile işaretli yere takmalısınız.
Eki Görüntüle 673553

Jrainbow girişi farklı bir isimde olabilir mi öyle bir isim görmemiştim sanki USB 3.0'ı taktım fakat belirttiğiniz USB girişini göremedim eve gidince tekrar inceleyeceğim teşekkür ederim USB 1 USB 2 girişleri vardı USB 3.0 vardı hatırladığım kadarıyla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı