MSI 111R vs. Dark V20 vs. Galax Rev 01

• Konuyu başlatan Kyl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.143
Bütçe
1500

Kyl

Centipat
Daha fazla  
MSI 111R 1064 TL.

Dark V20 1000 TL.

Galax Rev 01 950 TL.

Hangi kasanın hava akışı, kalitesi ve görüşü daha iyi olur? Bu fiyatlarda önerileriniz varsa bakabilirim.
yardım edecek yok mu
@BerkayZ87

Son düzenleme:
Sessizlik: Maxima V20
Genel kalite: Gungnir 111R
Ek özellik: Revolution 01 (GPU sarkma aparatı, menteşeli cam.)
Hava akışı: Maxima V20
Geniş iç hacim: Maxima V20

Bunlara göre tercihini yapabilirsin. Hangileri daha ağır basıyorsa onu tercih et.

Bunlara göre tercihini yapabilirsin. Hangileri daha ağır basıyorsa onu tercih et.
söylediklerinize göre dark maxima v20 genel olarak daha iyi.
dark maxima v20 fanları ne kadar kaliteli msi gungnir 111r a göre ve hava akışı ne kadar daha önde? görsellik olarak v20 ve 111r benim için iyi sadece 111r indirimdeyken kaçırmak istemiyorum.
bide kasa tier list incelemeni iyice okudum ellerine sağlık, gungnir 111r'ı ikisininde önüne yani diğerleri b+ ken 111r A Katogorisindeydi

111R eğer uzun ekran kartı takmayacaksan o fiyata alınabilir. Bu sebeple biraz üst tierde yer alıyor. Uzun GPU takmayacaklar için güzel şeyler vadediyor çünkü.
gpu için 34cm yer görünüyor gayet yeterli gibi göründü bana kasa iç hacmiyle alakam olmayacak muhtemelen. o zaman msi gungnir 111r'ı dark maxima v20'nin önüne koyabilirim değil mi?
dark maxima fanları 2x20cm ama ne kadar rpm desteği bulunuyor oda var

1480tl e bu kasa mantıklı mı?

Ben 360mm sıvı soğutucuya geçer miyim bilmiyorum kule tipi hava soğutucu kullanıyorum. Dark maxima v20 almayı düşünüyorum bu attığım çok daha kalite, performans ve görünüş de üstünse bunu alicam
Dark maxima v20 fiyatı 1000tl
@BerkayZ87

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı