MSI 15a 13VF bilgisayar çok ısınıyor

Yagizicbuk

Yoctopat
Daha fazla  
Geçenlerde almış oldugum Red Dead Redemption 2 oyununu en düşük grafiklerde oynadığımda GPU ve CPU 85 92 derece arası oluyor. Bu sıcaklık bilgisayarıma zarar verir mi yoksa sizce ideal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin sisteminize baktığımda yüksek grafiklerde bile oynayabilirsiniz.Sıcaklıktan dolayımı düşük grafikleri tercih ettiniz? Böyle ise laptopu temizlemenizi veya temizletmenizi öneririm içi tozlanmış olabilir.

Bilgisayarınızda virüsten kaynaklı ısınmada meydana geliyor olabilir.Virüslü şeyler indirdiyseniz veya kullanıyorsanız.

Öncelikle termal macun değişimi ve temizlik yapın, Eğer geçmezse soğutucu stand alabilirsiniz. Yinede geçmezse Kaspersky vb. Gelişmiş uygulamalardan tam tarama yapın. Muhtemelen geçer.

Sizin sisteminize baktığımda yüksek grafiklerde bile oynayabilirsiniz.Sıcaklıktan dolayımı düşük grafikleri tercih ettiniz? Böyle ise laptopu temizlemenizi veya temizletmenizi öneririm içi tozlanmış olabilir.

Bilgisayarınızda virüsten kaynaklı ısınmada meydana geliyor olabilir.Virüslü şeyler indirdiyseniz veya kullanıyorsanız.
Şimdiye kadar apk ve virüslü bir şey indirmedim bilgisayarıda yeni aldım zaten

Öncelikle termal macun değişimi ve temizlik yapın, Eğer geçmezse soğutucu stand alabilirsiniz. Yinede geçmezse Kaspersky vb. Gelişmiş uygulamalardan tam tarama yapın.

Öncelikle termal macun değişimi ve temizlik yapın, Eğer geçmezse soğutucu stand alabilirsiniz. Yinede geçmezse Kaspersky vb. Gelişmiş uygulamalardan tam tarama yapın. Muhtemelen geçer.
Laptoplara termal macun sürülübiliyor mu ? Garanti veya kasko kapsamı dışına cıkar mı

Sogutucu olmasına ragmen boyle

Tamam o zaman termal macun denetimi yapmalı ve bilgisayarınızı temizlemelisiniz.Sorun büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyordur.RDR 2'de neden düşül grafikleri tercih ettiniz? Laptopunuz RDR 2'yi yüksek grafiklerde rahat bir şekilde oynayabilirsiniz.

Laptoplara termal macun sürülübiliyor mu ? Garanti veya kasko kapsamı dışına cıkar mı

Sogutucu olmasına ragmen boyle
Yeni aldıysanız cihazda bir sıkıntı olmuş olabilir.Garantisi mevcutsa gösterin laptopunuzu büyük ihtimalle çözerler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı