AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.332 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 8 Mayıs 2025 #11 Arisgriech dedi: Uzun yıllar kullanacağımı düşünmüyorum performans önemli tabi ancak İkinci el piyasası da önemli sattığımda minimal değer kaybıyla satmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Ikinci el piyasasinda atilan cihazlar arasinda cok fark olacagini sanmıyorum.
Arisgriech dedi: Uzun yıllar kullanacağımı düşünmüyorum performans önemli tabi ancak İkinci el piyasası da önemli sattığımda minimal değer kaybıyla satmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Ikinci el piyasasinda atilan cihazlar arasinda cok fark olacagini sanmıyorum.
A Arisgriech Yoctopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #12 Peki son fikirler nedir hangisini almalıyım ? Sizin attığınız Omen mi? Msi 17 mi 16 mı ?
MkNStR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.039 15 Mayıs 2025 #13 Arisgriech dedi: Peki son fikirler nedir hangisini almalıyım ? Sizin attığınız Omen mi? Msi 17 mi 16 mı ? Genişletmek için tıkla... MSI Vector 17 HX, tasarım tarafında çok iyidir.
Arisgriech dedi: Peki son fikirler nedir hangisini almalıyım ? Sizin attığınız Omen mi? Msi 17 mi 16 mı ? Genişletmek için tıkla... MSI Vector 17 HX, tasarım tarafında çok iyidir.