MSI 1660 Ti Ventus XS sıcaklığı normal mi?

erayelik

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar tek fanlı bir kasam var. MSI 1660 Ti Ventus XS model bir ekran kartı kullanıyorum. GTA V - Sea of Thieves gibi oyunlarda Ultra ayarlarda 77 - 78 °C görüyorum kullanım yüzdesi ise 98 - 99 civarı. Boştayken GPU sıcaklığı 30 - 35 °C. Bu değerler normal mi? Yoksa bir sorun mu var? İdeal sıcaklık sizce neler olmalı? Eğer yüksekse kasanın tek fanlı olması sorun yaratır mı?

Not: Ekran kartı çift fanlı.

Mağlum yaz aylarınada giriyoruz kasanızda tek fanlı normal.

120A'nın ön paneli plastik, mesh değil, değil mi? Bu yüzden hava sirkülasyonu etkileniyor.

İsterseniz bir de yan kapat açık test edin bakalım. Şu anki sıcaklıklarınız da çok fazla değil zaten de bir bakalım yine de. Ayrıca fan öndeyse egzoz fan olarak kullanın, egzoz daha önemli.
Kasa önerisi istemedi arkadaş. Ayrıca attığın kasanın da bir farkı yok, ön panel kapalı. Lütfen okumadan yorum yapmayın.

Dediğiniz mesh durumunu bilmiyorum fakat ön taraf plastik. Kapağı açıp bu oyunlarda tekrar deneyeyim. Plastik kapak ısınmıyor ama yan kapak metal ve ısındığını ellediğimde hissediyorum. Fan kasanın tam arkasında ama en üstte. Oyunlarda belirttiğim sıcaklıklarda fan ılık bir hava üflüyor. Egzoz fan olarak nasıl kullanılır? İlk defa bu terimleri duyuyorum kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…