MSI 1660 Ventus alınır mı?

Celal coşkun

Hectopat
Arkadaşlar indirimde MSI 1660 Ventus buldum alınır mı? Ventus'da ısınma olduklarını söylüyorlar ama üst sıcaklıkta sabit kalmıyor sonra geri düşüyor fiyatı şu an çok uygun alınır mı? Acelem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI 1660 Ventus kullanmaktayım 80 dereceden yukarı çıktığını görmedim. PUBG Ultra ayarlarda 70 ile 75 arasında sıcaklık değerleri dolaşmakta, NFS Heat'te aynı şekilde. Shadow of the Tomb Raider'da da denemiştim fakat sıcaklık değerlerini hatırlamamaktayım.

MSI 1660 Ventus kullanmaktayım 80 dereceden yukarı çıktığını görmedim. PUBG Ultra ayarlarda 70 ile 75 arasında sıcaklık değerleri dolaşmakta, NFS Heat'te aynı şekilde. Shadow of the Tomb Raider'da da denemiştim fakat sıcaklık değerlerini hatırlamamaktayım.
Ya neredeyse çoğu kişi ısındığını söylüyordu senin gibi böyle kullananlar bir sıkıntı olmadığı söylüyor

Ekran kartı alınırken en çok çekineceğiniz kart türü tek fanlı kartlar olsun. Arkadaşım kullanıyor fakat 72-73 dereceleri geçmediğini söylüyor, kafanız rahat olsun.

Ya neredeyse çoğu kişi ısındığını söylüyordu senin gibi böyle kullananlar bir sıkıntı olmadığı söylüyor

Kasadaki hava alışverişi de önemli. Bilgisayarı ilk aldığımda egzoz fanı yoktu, olmadığı halde 80 derecenin üstüne çıkmadı. Yaz aylarında odam güneşe maruz kaldığı ve çok sıcak olduğu halde 70-75 derece arası gidip gelmektedir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı