Arda Berk Orak Kilopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 20 31 Ağustos 2023 #1 Merhaba, bende PS5 digital editon var ve ayarlardan 120Hz'i otomatiğe alıyorum fakat 60 h'zi geçmiyor. Monitörüm MSI 170Hz bu arada.
Merhaba, bende PS5 digital editon var ve ayarlardan 120Hz'i otomatiğe alıyorum fakat 60 h'zi geçmiyor. Monitörüm MSI 170Hz bu arada.
Ezekiell Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 842 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #2 Çözünürlük 4k ise 60hze otomatik çekiyor olabilir Artı 0 Eksi
HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #3 Bılgım yok ama PS5'te DP kablo çıkışı var mı hocam? Genelde PC de DP kablo ile yüksek Hz'ler alınmakta ondan sorduım. Artı 0 Eksi
Bılgım yok ama PS5'te DP kablo çıkışı var mı hocam? Genelde PC de DP kablo ile yüksek Hz'ler alınmakta ondan sorduım.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 31 Ağustos 2023 #4 Arda Berk Orak dedi: Merhaba, bende PS5 digital editon var ve ayarlardan 120Hz'i otomatiğe alıyorum fakat 60 h'zi geçmiyor. Monitörüm MSI 170Hz bu arada. Genişletmek için tıkla... 120 hz destekleyen bir oyuna girin sonra 120hz sinyali yolluyor sonrasında ekran ve video'ya gidin ve video çıkış bilgilerine gidin. HSENX dedi: Bılgım yok ama PS5'te DP kablo çıkışı var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Zaten ps5'in içinden çıkan kablo 120hz destekliyor. Bide konu sahibi hangi msi monitörünü kullanıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Arda Berk Orak dedi: Merhaba, bende PS5 digital editon var ve ayarlardan 120Hz'i otomatiğe alıyorum fakat 60 h'zi geçmiyor. Monitörüm MSI 170Hz bu arada. Genişletmek için tıkla... 120 hz destekleyen bir oyuna girin sonra 120hz sinyali yolluyor sonrasında ekran ve video'ya gidin ve video çıkış bilgilerine gidin. HSENX dedi: Bılgım yok ama PS5'te DP kablo çıkışı var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Zaten ps5'in içinden çıkan kablo 120hz destekliyor. Bide konu sahibi hangi msi monitörünü kullanıyorsunuz.
HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #5 Dexter_ Morgan dedi: 120 Hz destekleyen bir oyuna girin sonra 120Hz sinyali yolluyor sonrasında ekran ve Video'ya gidin ve video çıkış bilgilerine gidin. Zaten PS5'in içinden çıkan kablo 120Hz destekliyor. Bir de konu sahibi hangi MSI monitörünü kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Artı 0 Eksi
Dexter_ Morgan dedi: 120 Hz destekleyen bir oyuna girin sonra 120Hz sinyali yolluyor sonrasında ekran ve Video'ya gidin ve video çıkış bilgilerine gidin. Zaten PS5'in içinden çıkan kablo 120Hz destekliyor. Bir de konu sahibi hangi MSI monitörünü kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 31 Ağustos 2023 #6 HSENX dedi: Anladım hocam. Genişletmek için tıkla... Hangi monitörü kullanıyorsunuz. PlayStation 5 (PS5) 120 FPS Oyunlar - 2025 (Tam Liste) - Geek PlayStation 5 (PS5) 120 FPS oyunlar neler? İşte Sony PlayStation 5 ile oynayabileceğiniz 120 FPS desteğine sahip oyunlar! geek.com.tr Burdan 120 hz destekleyen oyunları görebilirsiniz. Hocam bende meraktan soruyorumda hangi msi monitörünü kullanıyorsunuz? HSENX dedi: Genelde PC de DP kablo ile yüksek Hz'ler alınmakta ondan sorduım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sıkıntı değil sadece sizi bilgilendirdim Arda Berk Orak dedi: Merhaba, bende PS5 digital editon var ve ayarlardan 120Hz'i otomatiğe alıyorum fakat 60 h'zi geçmiyor. Monitörüm MSI 170Hz bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi msi monitörünü kullanıyorsunuz bende yakında alacağımda. Artı 0 Eksi
HSENX dedi: Anladım hocam. Genişletmek için tıkla... Hangi monitörü kullanıyorsunuz. PlayStation 5 (PS5) 120 FPS Oyunlar - 2025 (Tam Liste) - Geek PlayStation 5 (PS5) 120 FPS oyunlar neler? İşte Sony PlayStation 5 ile oynayabileceğiniz 120 FPS desteğine sahip oyunlar! geek.com.tr Burdan 120 hz destekleyen oyunları görebilirsiniz. Hocam bende meraktan soruyorumda hangi msi monitörünü kullanıyorsunuz? HSENX dedi: Genelde PC de DP kablo ile yüksek Hz'ler alınmakta ondan sorduım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sıkıntı değil sadece sizi bilgilendirdim Arda Berk Orak dedi: Merhaba, bende PS5 digital editon var ve ayarlardan 120Hz'i otomatiğe alıyorum fakat 60 h'zi geçmiyor. Monitörüm MSI 170Hz bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi msi monitörünü kullanıyorsunuz bende yakında alacağımda.
HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #7 Benım konum değilki hocam yanlış mesaj alınıtısı Artı 0 Eksi
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 31 Ağustos 2023 #8 HSENX dedi: Benım konum değilki hocam yanlış mesaj alınıtısı Genişletmek için tıkla... Farkettim hocam @Arda Berk Orak hocam monitörün adını söyleyebilir misiniz bende alıcağımda ps5 için. @Arda Berk Orak @Arda Berk Orak hocam orda mısınız monitörünüzün linkini atma şansınız var mıdır??? Son düzenleme: 31 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
HSENX dedi: Benım konum değilki hocam yanlış mesaj alınıtısı Genişletmek için tıkla... Farkettim hocam @Arda Berk Orak hocam monitörün adını söyleyebilir misiniz bende alıcağımda ps5 için. @Arda Berk Orak @Arda Berk Orak hocam orda mısınız monitörünüzün linkini atma şansınız var mıdır???