MSI 2070 Ventus alınır mı?

Anladım peki sıcaklık değerlerini sorar mısınız şu anki kartımın sıcaklık değerleri yüzünden satım yine öyle bir şey olsun istemem.

2K oynuyor arkadaşım ve ekran kaydı alıyor arkada bir sürü program açık ses kayıt ekran kaydı vs vs. yanlış bilmiyorsam 70 dereceleri görüyor.

Dediğim gibi bulabilirsen 2070S Gaming X Trio almanı tavsiye ederim. Soğutması muazzam ve tasarımı bence çok güzel. Almadan önce kasana sığıp sığmayacağını kontrol edip almanı öneririm. Bulamazsan 3060 bekleyebilirsin. 5000’e güzel soğutmalı 3060 bulabilme ihtimalin var. 3060 ise tahminen 2070S-2080 ayarında olacaktır.

X Trio modeli kasama sığmıyor maalesef.

Bütçem 5000 TL acil değil şu an ekran kartımın iade işlemini talep etim onu bekliyorum.

Sana tavsiyem biraz daha sabretmen. 3060 Ti bir çıksın aralık ayında. Fiyat ve Benchmark'ları görelim. 3060 Ti iyi fiyattan gelirse onu alırsın, olmazsa zaten 2070S mecburen indirime girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…