MSI 209AC Sistem İçin Ekran Kartı Önerisi

Zayl

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar. Öncelikle herkese iyi forumlar. Sorunumu kısaca açıklayıp sizlerden bir yardım ve görüş isteyeceğim. Özetle söylemek gerekirse çok eski bir sistemim vardı. Geçenlerde bir arkadaşım bana kasa hediye etti. Kasanın markası Zalman ZM-T1 Plus. Mini Tower bir kasa olmasına rağmen hoşuma gitti açıkçası. Ben size sistem özelliklerimi yazdıktan sonra şu konu hakkında fikir almak istiyorum. Ekran kartım çok kötü ve aşırı ısınmadan dolayı kapanmaya başladı. Zotac GT730 DDR3 2GB düşünüyorum kısa vadede. Sizin de fikrinizi merak ediyorum. Sistem özelliklerini aşağıya yazıyorum. Dediğim gibi çok eski olduğu için birkaç aylık bir kart lazım. En azından beni şu kapanma derdinden kurtarmalı...

• İşlemci : Intel Core i5 650 3.20 GHz
  • Anakart : MSI 209AC
  • Ram : 4 GB DDR3
  • SPU : 450W
  • Ekran Kartı : Nvidia GT420 2GB

Dediğim gibi istediğim şey şu kapanan erkan kartından kurtulmak ve sistemi sadece 3-5 ay daha kullanmak. Tekrardan herkese iyi forumlar. Yardımlarınızı bekliyorum.

NOT: Onboard kullanmak istemiyorum arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlginiz için teşekkür ediyorum. Derhal ekledim listeye güzel bir öneri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…