Biraz daha ekleyip r25i-30 alın, ben bunu tercih ettim sorunuz varsa alabilirim.Bu iki monitör arasında kaldım. ViewSonic olanın detaylı bir incelemesini bulamadım. Hangisini önerirsiniz? Başka monitör fikirlerine de açığım.
Brightness, Contrast, Sharpness, Saturation ayarlarınız nedir?
Bütçe biraz daha çıkıyorsa öneririm. Kendim de kullanıyorum 2 aydır. Forumda da alıp memnun olmayan görmedim bütün konulara bakıp almıştım.
brightness 75Biraz daha ekleyip r25i-30 alın, ben bunu tercih ettim sorunuz varsa alabilirim.
Brightness, Contrast, Sharpness, Saturation ayarlarınız nedir?
Testlerine bakabilirsiniz, Paneli oldukça kaliteli.Çok kararsız kaldım. Yalan yok Lenovo markasını çok güvenmiyorum ama forumdaki bu monitörü alıp bir sorun yaşayan görmedim şimdi. Büyük ihtimalle bütçeme göre hareket edeceğim.
Saturation olmazsa olmaz yoksa soluk oluyor.brightness 75
contrast 75
sharpness 40
color temp. neutral olarak kullanıyorum (bunu forumda birden fazla öneren olmuştu kendim de denedim biraz) saturation ayarı kapalı.
bu sorunu yaşadınız mı hiç? YouTube'da böyle bir video gördüm.
Her elektronik alette sorun olabilir, iPhone 15 serisi bile sorunlu. Sorunuza gelecek olursam ben böyle sorun yaşamadım, hiçbir konuda böyle problem okumadım. İçiniz rahat olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.