E ertuu Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 16 11 Kasım 2020 #1 MSI 23.6" OPTIX G241VC 75Hz 1ms VGA HDMI VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör | ITOPYA MSI 23.6" OPTIX G241VC 75Hz 1ms VGA HDMI VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile G241VC ITOPYA'da. www.itopya.com Arkadaşlar ben bu monitörden aldım FreeSync özelliği var ama monitör ayarlarında aktifleştirme ayarı yok. Nereden aktifleştirebilirim?
MSI 23.6" OPTIX G241VC 75Hz 1ms VGA HDMI VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör | ITOPYA MSI 23.6" OPTIX G241VC 75Hz 1ms VGA HDMI VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile G241VC ITOPYA'da. www.itopya.com Arkadaşlar ben bu monitörden aldım FreeSync özelliği var ama monitör ayarlarında aktifleştirme ayarı yok. Nereden aktifleştirebilirim?
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 11 Kasım 2020 #2 Bazı monitörlerde o ayarı açmaya gerek kalmayabiliyor. Radeon Software'dan açmanız yeterli olacaktır.
Bazı monitörlerde o ayarı açmaya gerek kalmayabiliyor. Radeon Software'dan açmanız yeterli olacaktır.
E ertuu Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 16 11 Kasım 2020 #3 Peki onu kullanabilmek için HDMI ile bağlı olması yeterli mi? bazıları Display Port ile bağlı olması gerekiyor diyorlar.
Peki onu kullanabilmek için HDMI ile bağlı olması yeterli mi? bazıları Display Port ile bağlı olması gerekiyor diyorlar.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 11 Kasım 2020 #4 ertuu dedi: Peki onu kullanabilmek için HDMI ile bağlı olması yeterli mi? bazıları Display Port ile bağlı olması gerekiyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... HDMI ile FreeSync kullanılabilir, sürüm seçiyor mu bilmiyorum ama DP şart değil. Radeon Software'dan açtıysanız gerisini düşünmenize gerek yok, bir sıkıntı var ise açamıyorsunuz zaten oradan. Desteklemiyor diyor.
ertuu dedi: Peki onu kullanabilmek için HDMI ile bağlı olması yeterli mi? bazıları Display Port ile bağlı olması gerekiyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... HDMI ile FreeSync kullanılabilir, sürüm seçiyor mu bilmiyorum ama DP şart değil. Radeon Software'dan açtıysanız gerisini düşünmenize gerek yok, bir sıkıntı var ise açamıyorsunuz zaten oradan. Desteklemiyor diyor.
E ertuu Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 16 11 Kasım 2020 #5 SkyRose dedi: HDMI ile FreeSync kullanılabilir, sürüm seçiyor mu bilmiyorum ama DP şart değil. Radeon Software'dan açtıysanız gerisini düşünmenize gerek yok, bir sıkıntı var ise açamıyorsunuz zaten oradan. Desteklemiyor diyor. Genişletmek için tıkla... software'den aktif hale getirdim sanırım oldu teşekkür ediyorum
SkyRose dedi: HDMI ile FreeSync kullanılabilir, sürüm seçiyor mu bilmiyorum ama DP şart değil. Radeon Software'dan açtıysanız gerisini düşünmenize gerek yok, bir sıkıntı var ise açamıyorsunuz zaten oradan. Desteklemiyor diyor. Genişletmek için tıkla... software'den aktif hale getirdim sanırım oldu teşekkür ediyorum