Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 18 Kasım 2023 #1 Alınır mı? Çok olumlu bakanı göremedim.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.220 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2023 #2 Ben kullanıyorum alınır. Renkler çok canlı ve herhangi bir ölü piksel ghosting sorunu yaşamadım fiyatına daha iyi bir seçenek yok şu an.
Ben kullanıyorum alınır. Renkler çok canlı ve herhangi bir ölü piksel ghosting sorunu yaşamadım fiyatına daha iyi bir seçenek yok şu an.
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 18 Kasım 2023 #3 YigitXS dedi: Ben kullanıyorum alınır. Renkler çok canlı ve herhangi bir ölü piksel ghosting sorunu yaşamadım fiyatına daha iyi bir seçenek yok şu an. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr hangisi daha iyi ?
YigitXS dedi: Ben kullanıyorum alınır. Renkler çok canlı ve herhangi bir ölü piksel ghosting sorunu yaşamadım fiyatına daha iyi bir seçenek yok şu an. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr hangisi daha iyi ?
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.309 Makaleler 2 Çözümler 23 18 Kasım 2023 #4 Xtron dedi: Amazon.com.tr Hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Bu AOC daha iyi fakat MSI bütçesindeki monitörlerden daha iyi.
Xtron dedi: Amazon.com.tr Hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Bu AOC daha iyi fakat MSI bütçesindeki monitörlerden daha iyi.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.220 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2023 #5 Xtron dedi: Amazon.com.tr Hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... AOC daha iyi tabii ki ama MSI kendi bütçe seviyesinde iyi.
Xtron dedi: Amazon.com.tr Hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... AOC daha iyi tabii ki ama MSI kendi bütçe seviyesinde iyi.
Elwess Kilopat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 434 Çözümler 2 Yer İstanbul/4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #6 Xtron dedi: Amazon.com.tr hangisi daha iyi ? Genişletmek için tıkla... AOC olan renk ve malzeme kalitesi olarak bir tık daha iyidir. Ayrıca pivot özelliği var. Ancak aradaki 800 TL farka değer mi orası tartışılır.
Xtron dedi: Amazon.com.tr hangisi daha iyi ? Genişletmek için tıkla... AOC olan renk ve malzeme kalitesi olarak bir tık daha iyidir. Ayrıca pivot özelliği var. Ancak aradaki 800 TL farka değer mi orası tartışılır.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 18 Kasım 2023 #7 Xtron dedi: Alınır mı? Çok olumlu bakanı göremedim. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sorunu var ki? O bütçeye göre iyi bir seçenek.
Xtron dedi: Alınır mı? Çok olumlu bakanı göremedim. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sorunu var ki? O bütçeye göre iyi bir seçenek.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.220 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2023 #8 562410 dedi: Ne gibi bir sorunu var ki? O bütçeye göre iyi bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Üstat borsa kaplanı gelmiş...
562410 dedi: Ne gibi bir sorunu var ki? O bütçeye göre iyi bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Üstat borsa kaplanı gelmiş...