En ucuz Philips 24M1N3200ZS/00 24" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips 24M1N3200ZS/00 24" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.749,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Arkadaşlar gerekli bilgileri vermişler zaten ben başka bir konudan gireyim. Açıkçası aradaki farkı ikiside çok hissettirmez. Ben malzeme kalitesi açısından msi tercih ederdim ayrıca o model inanılmaz derecede sorunsuz bir model sorun yaşayan cok az kişi gördüm keza buda tercih edilmesine etken bir durum. Arayüzü çok kolay ve modlar arasında rahat geçiş yapılabiliyor. Karar sana kalmış ikiside üzmez.
Arkadaşlar gerekli bilgileri vermişler zaten ben başka bir konudan gireyim. Açıkçası aradaki farkı ikisi de çok hissettirmez. Ben malzeme kalitesi açısından MSI tercih ederdim ayrıca o model inanılmaz derecede sorunsuz bir model sorun yaşayan cok az kişi gördüm keza bu da tercih edilmesine etken bir durum. Arayüzü çok kolay ve modlar arasında rahat geçiş yapılabiliyor. Karar sana kalmış ikisi de üzmez.
Arkadaşlar monitörü İtopya'dan aldım alalı 2 ay oldu ortada hiçbir sebep yokken alt tarafta piksel kayması olduğunu fark ettim. Karıncalanıyordu zaman geçtikçe yayıldı. Monitör ilk açıldığında 10 dk falan sorun yok, sonrasında giderek artıyor. Hz değiştirince bir nebze düzeliyor. Hz düştükçe de...
Selam arkadaşlar, monitörümün başlat çubuğunun alt kısmında yatay çizgiler oluşmaya başladı pır pır eder şekilde. HDMI ve DP kablolarını değiştirerek taktım ikisinde de durum aynı. Ekran kartı driverından şüphelendim ancak PC açılırken de oluyor yani monitöre görüntü gelmesi yeterli. Ekran...
Şimdi bakın bu tarz ürünlerde daha iyi derken neye dikkat ettiğinizi ve ne amaçla kullanacağınıza dikkat etmeniz gerekmekte. Kullanım alanları ikisininde aynı zaten o yüzden onu geçiyorum. Renk olarak ve ışık fazı olarak %5 Aoc önde, malzeme kalitesi açısından Msi önde. Uzun kullanım ve uzun vadede sorun yaşamama konusunda yine ben Msi öneriyorum. Kararı vermek size kalmış objektif bir değerlendirme yapmak gerekli. Yardımcı olmuştur umarım.