MSI 23.8" G2412 alınır mı?

Bütçe
4000TL

Bunu alabilirsin ancak indirimde olduğu için elini çabuk tutman gerekiyor. Attığımı alamazsan attığın MSI'yı alabilirsin.

Maksimum parlakligi yeterince yuksek, kontrast degeri basarili, renk gamutu zayif, ghosting olarak ideal, Input Lag olarak ideal.

Alinabilir.

Maksimum parlakligin biraz kisik olmasini, daha iyi renk gamutuna tercih ederim dersen asagidaki urunu oneririm.

Arkadaşlar gerekli bilgileri vermişler zaten ben başka bir konudan gireyim. Açıkçası aradaki farkı ikiside çok hissettirmez. Ben malzeme kalitesi açısından msi tercih ederdim ayrıca o model inanılmaz derecede sorunsuz bir model sorun yaşayan cok az kişi gördüm keza buda tercih edilmesine etken bir durum. Arayüzü çok kolay ve modlar arasında rahat geçiş yapılabiliyor. Karar sana kalmış ikiside üzmez.

MSI G2412'yi kullanan bir arkadaş kronik sorunlu diye söylemişti.
Alt çizgi kayması sorunu.

Bu her üründe olabilecek birşey zaten. Ben daha az karşılaşılabilir diye söylüyorum. Zaten belirttim ordada.

Şimdi bakın bu tarz ürünlerde daha iyi derken neye dikkat ettiğinizi ve ne amaçla kullanacağınıza dikkat etmeniz gerekmekte. Kullanım alanları ikisininde aynı zaten o yüzden onu geçiyorum. Renk olarak ve ışık fazı olarak %5 Aoc önde, malzeme kalitesi açısından Msi önde. Uzun kullanım ve uzun vadede sorun yaşamama konusunda yine ben Msi öneriyorum. Kararı vermek size kalmış objektif bir değerlendirme yapmak gerekli. Yardımcı olmuştur umarım.

AOC mu daha iyi

Bir de her PC'ye uyumlu değil mi 4060'a uymulumu
Uyumlu efendim her iki monitörde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…