MSI 23.8" G244PF E2 alınır mı?

Bütçe
5000-6000

ylcneyp

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler dilerim.

Arkadaşlar HP Victus 16 bir laptopum var ve bu laptopa uygun bir monitör almak istiyorum.

Sistem Özelliklerim:

-AMD Ryzen 7 7840HS
-RTX 4060 GPU
-16 GB DDR5 RAM
-1 TB SSD

Size F/P olarak almayı düşündüğüm monitörü buraya bırakiyorum.

Monitörü oyun için alıyorum. FPS, RPG vs. her oyunu oynuyorum. O yüzden sırf rekabetçi oyunlar için bir monitör olmasını istemiyorum. İki tarafında gönlü olsun istiyorum.☺️

Aslında ben RDR2, Battlefield 1, TLOU vb. gibi oyunlar için 2K bir monitör almak istiyorum ama sistemim için uygun olur mu bilemediğim için sizlerin önerilerine başvurmak istedim.

Bütçem FHD bir monitör için maksimum 5000 TL civarı. Ama 2K bir monitör alacaksam biraz daha zorlarım kendimi.

Şimdiden teşekkür ederim görüşleriniz için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese iyi günler dilerim.

Arkadaşlar HP Victus 16 bir laptopum var ve bu laptopa uygun bir monitör almak istiyorum.

Sistem Özelliklerim:

-AMD Ryzen 7 7840HS
-RTX 4060 GPU
-16 GB DDR5 RAM
-1 TB SSD

Size F/P olarak almayı düşündüğüm monitörü buraya bırakiyorum.

Monitörü oyun için alıyorum. FPS, RPG vs. her oyunu oynuyorum. O yüzden sırf rekabetçi oyunlar için bir monitör olmasını istemiyorum. İki tarafında gönlü olsun istiyorum.☺️

Aslında ben RDR2, Battlefield 1, TLOU vb. gibi oyunlar için 2K bir monitör almak istiyorum ama sistemim için uygun olur mu bilemediğim için sizlerin önerilerine başvurmak istedim.

Bütçem FHD bir monitör için maksimum 5000 TL civarı. Ama 2K bir monitör alacaksam biraz daha zorlarım kendimi.

Şimdiden teşekkür ederim görüşleriniz için.
  • G244PF E2'nin kontrast ve parlaklığı kötü.

MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör
Bunu öneririm.

Özelliklerinde mag 256f'in parlakliği 250cd 244pf e2'nin ki 300cd kontrast oranlari ayni.bir yanlisim mi var yoksa kullanip bildiğiniz için mi söylüyorsunuz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı