MSI 23.8 OPTIX G242 alınır mı?

Rockbery

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. i5 9600K -1660 Ti ekran kartlı bir bilgisayarım var bir monitör alayım diyorum. Bakınırken bu linkteki ürünü gördüm. Ürün IPS panel renk olarak güzel olacaktır, fakat arada Online FPS oyunu da oynuyorum. VA panel mi tercih etmeli acaba? TN panel çok soluk durur gibi. Sizlerin fikirleri ve bu fiyat bandında onun yerine buna bakabilirsin, ben kullanıyorum sorunsuz diyeceğiniz ürünleri de link atabilirsiniz. Bir de dalgalanma ghosting vs. bunların olmadığı sorunsuz modeller olursa aldım mı bir 10 sene kullanırım. Fikirlerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.

Alınır.

MSI önermem. Kalite ve ürün olarak iyiler fakat servis olarak berbatlar. Ölü piksel için en az 5 adette değişim yapıyorlar. Servisi iyi olan farklı bir markaya yönelmeni tavsiye ederim.

MSI önermem. Kalite ve ürün olarak iyiler fakat servis olarak berbatlar. Ölü piksel için en az 5 adette değişim yapıyorlar. Servisi iyi olan farklı bir markaya yönelmeni tavsiye ederim.

Satıcı Amazon olduğu için değişim konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Aklıma takılan IPS panel yerine VA mı tercih etmeliyim, ya da bu fiyat aralığında daha iyi model kullanıp öneren çıkacak mıdır?

Hocam aldıktan sonra bir problem çıktığında da sonuçta o servis ile muhatap olmak zorunda olabilirsin. Ayrıca MSI firmasının politikası eğer ölü piksel varsa en az 5 adetten sonra değişim yapıyorlar. He amazon olması neyi değiştirir bilemem fakat riske girmeye değmez. VA samsung'un ürettiği bir panel. Şuan VA panel kullanıyorum ben de. Gayet güzel. IPS zaten konuşmaya gerek yok, görsel bir şölen sunuyor. Tercih tamamen senin.

Teşekkür ederim fikirleriniz için.

G242 yerine G241 alınız. Aralarında pek fark yok gibi dursa da G241 native 8bit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…