MSI 23.8 Optix G242 nasıl?

Daha ucuzu bulunabilir. MSI önermem.

ben de bu modeli düşünüyorum çok araştırdım daha ucuzu var ama satıcılar güvenilir değil. Amazondan almayı düşünüyorum. MSI karşıtlığının sebebi nedir yani ne gibi sorunlarla karşılaştınız?
G241 varken alınmaz. G241 ile değerler yakın ama G241 native 8bit, G242 6bit+FRC.
ne farkı var yani açıklar mısın? bu arada sanırım g242de monitörün aşağı yukarı inme çıkma fonksiyonu var sanırım, g241de yok. görsellerinde farkettim
Ben memnunum G241 kullanıyorum. Teknoloji işi birazcık da şans işi. Her monitöre illa laf eden biri çıkar yani. Monitör konusunda bütçen yüksek olmadığı sürece hiç bir marka tam garanti vermiyor.
monitör yukarı inip çıkıyor mu? bir de öne arkaya eğilebiliyor mu? ayakları masada çok yer kaplıyor mu? rica etsem bilgi verir misin?

Son düzenleme:
Merhaba, ben de G242 vs G242 arasında kaldım, araştırırken bu konu denk geldi. Amazon'dan alınır diye yazılmış daha önce, doğru ben ASUS VA24ehe aldım, sorun yaşadım ASUS servisinin hizmetinden memnun kalmadım, sorun bulamadık diye geri göndermişler. Amazon'dan aldığım için iade ettim ama şöyle bir durum var, 974TL iade aldım ama aynı monitörü alsam 1350TL olmuş aralık ayından bu yana. Ürün değişimi yok satın aldığınız fiyat üzerinden iade yapıyorlar. Servis yorumlarına bakarsanız hemen hepsi olumsuz sanırım. (ASUS, MSI, Acer)

Tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…