Sekii Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #31 Hermanoo dedi: Hocam geldimi monitör? Bende aynısını sipariş ettim görüşlerini merak ediyorum Genişletmek için tıkla... 2 gündür kullanıyorum renkleri çok güzel ve canlı ben memnunum hocam
Hermanoo dedi: Hocam geldimi monitör? Bende aynısını sipariş ettim görüşlerini merak ediyorum Genişletmek için tıkla... 2 gündür kullanıyorum renkleri çok güzel ve canlı ben memnunum hocam
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 15 Ağustos 2023 #32 Sekii dedi: 2 gündür kullanıyorum renkleri çok güzel ve canlı ben memnunum hocam Genişletmek için tıkla... Ghosting testi atabilir misin? Yüksek MS e sahip olduğu için biraz Blur olabilir.
Sekii dedi: 2 gündür kullanıyorum renkleri çok güzel ve canlı ben memnunum hocam Genişletmek için tıkla... Ghosting testi atabilir misin? Yüksek MS e sahip olduğu için biraz Blur olabilir.
Sekii Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #33 Lory7 dedi: Ghosting testi atabilir misin? Yüksek MS e sahip olduğu için biraz Blur olabilir. Genişletmek için tıkla... Testi nasıl yapıyoruz
Lory7 dedi: Ghosting testi atabilir misin? Yüksek MS e sahip olduğu için biraz Blur olabilir. Genişletmek için tıkla... Testi nasıl yapıyoruz
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 15 Ağustos 2023 #34 Sekii dedi: Testi nasıl yapıyoruz Genişletmek için tıkla... TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com Bu siteye girip telefon ile monitörün fotoğrafını çekin.
Sekii dedi: Testi nasıl yapıyoruz Genişletmek için tıkla... TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com Bu siteye girip telefon ile monitörün fotoğrafını çekin.
Sekii Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #35 Lory7 dedi: TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com Bu siteye girip telefon ile monitörün fotoğrafını çekin. Genişletmek için tıkla... Ghosting var galiba ama beni rahatsız etmez Dosya Ekleri 16920548569191899732310245864567.jpg 246,4 KB · Görüntüleme: 77
Lory7 dedi: TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com Bu siteye girip telefon ile monitörün fotoğrafını çekin. Genişletmek için tıkla... Ghosting var galiba ama beni rahatsız etmez
Hermanoo Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 904 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #36 Sekii dedi: 2 gündür kullanıyorum renkleri çok güzel ve canlı ben memnunum hocam Genişletmek için tıkla... anladım hocam bu fiyata bundan iyisini bulamadım idarelik aldım teşekkür ederim
Sekii dedi: 2 gündür kullanıyorum renkleri çok güzel ve canlı ben memnunum hocam Genişletmek için tıkla... anladım hocam bu fiyata bundan iyisini bulamadım idarelik aldım teşekkür ederim
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 15 Ağustos 2023 #37 Sekii dedi: Ghosting var galiba ama beni rahatsız etmez Genişletmek için tıkla... Ghosting değil o motion Blur. Düşük bütçede monitörler yüksek MS e sahip olduğu için böyle olması normal. Zaten çok fazla çıkmamış güzel bir sonucu var.
Sekii dedi: Ghosting var galiba ama beni rahatsız etmez Genişletmek için tıkla... Ghosting değil o motion Blur. Düşük bütçede monitörler yüksek MS e sahip olduğu için böyle olması normal. Zaten çok fazla çıkmamış güzel bir sonucu var.