MSI 24.5" MAG 256F monitör alınır mı?

profargo

Hectopat
Bu monitörü almayı düşünüyorum fakat bu monitör veya serisi hakkında kullanıcı yorumu veya inceleme bulamadım. Fiyatına göre nasıldır kullanan tecrübe eden oldu mu? Başka öneriniz varsa onu da belirtebilirsiniz.

Özellikleri hoş gibi bir sorununuda göremedim.

Monitörü aldım gayet memnunum 1 haftadır kullanıyorum fiyatına göre iyi. Hem IPS hem Adaptive-Sync olması cezbetti.

Monitörü aldım gayet memnunum 1 haftadır kullanıyorum fiyatına göre iyi. Hem IPS hem Adaptive-Sync olması cezbetti.
Usenmezseniz su konudaki islemi yapabilir misiniz?

bende yarın alacağımda bu fiyata alınabilecek en iyi monitör değil mi?

Özellikleri hoş gibi bir sorununuda göremedim.
Bende yarın alacağımda bu fiyata alınabilecek en iyi monitör değil mi?

Ben aldım memnunum şu an kullanıyorum. Fiyatına göre iyi geldi bana emsalleri daha yüksek fiyatlarda. İleriki zamanlarda ne olur bilemem ama şu an memnunum.

Ben aldım memnunum şu an kullanıyorum. Fiyatına göre iyi geldi bana emsalleri daha yüksek fiyatlarda. İleriki zamanlarda ne olur bilemem ama şu an memnunum.
Sadece mağazalarda stok olmasa bende alıcaktım bunun yerine aynı fiyat bandında ne alınabilir?

Hala memnun musun?

Son düzenleme:
Sadece mağazalarda stok olmasa bende alıcaktım bunun yerine aynı fiyat bandında ne alınabilir?

Hala memnun musun?
Memnunum bu fiyat bandında incelediklerimin arasında en iyisi buydu. Eksiklik olarak tek Aşağı yukarı yükselme ayarı yok birde ayak kısmı basit geldi biraz.

Memnunum bu fiyat bandında incelediklerimin arasında en iyisi buydu. Eksiklik olarak tek aşağı yukarı yükselme ayarı yok bir de ayak kısmı basit geldi biraz.

Olsun renk ve performans kısmında bir sorun yoksa güzel.

Memnunum bu fiyat bandında incelediklerimin arasında en iyisi buydu. Eksiklik olarak tek aşağı yukarı yükselme ayarı yok bir de ayak kısmı basit geldi biraz.

Hala memnun musun? Bende dün akşam sipariş ettim de.

Hocam bende aldımda renk ayalarını nasıl yaptınız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…