MSI 24" G2412F 180Hz alınır mı?

Bütçe
4700
Hocam ben aldım 2 saattir dağıtımda bugün teslim edilecek kullandığım zaman yazarım ve duvara monte edilebiliyor monitör.

Hocalarım monitörü aldım fakat geldiğinden beri 120 Hz neden böyle.

Hocam hangi kabloyla bağlantı sağladınız.

Hocam monitörün sitesindeki kullanım kılavuzunda 180 Hz'e kadar destekliyor diyor bende anlamadım ki.

Hocam halledebildiniz mi? Ölü piksel ghosting ışık sızması herhangi bir sorunla karsilastiniz mı? Monitör güzel mi? Dell G2422HS ile MSI G2412F arasında çok kararsız kaldım. Renk doygunluğu vesaire nasıl. Görüşleriniz nelerdir?

Hocam monitörü kullanıyorum aktif olarak ölü piksel ışık sızması testine soktum ciddiyim maşallah ölü piksel çıkmadı ışık sızması hiç yok neredeyse doygunluğu acayip iyi fakat 120 Hz alıyorum şu an.

Kutusundan çıkan kabloyla veriyor 180 Hz bende kutusundan çıkanı kullanıyorum.

Hocam ben 120 Hz alıyorum.

Hocam nedense forumdaki bir arkadaş görüntüsü çöp demiş o yüzden bir tereddüt ediyorum forumda çok önerilen bir monitör ama çok kararsız kaldım vallahi. Görüntüsü nasıl güzel mi?

Hocam nedense forumdaki bir arkadaş görüntüsü çöp demiş o yüzden bir tereddüt ediyorum forumda çok önerilen bir monitör ama çok kararsız kaldım vallahi. Görüntüsü nasıl güzel mi?

Hocam o G2412 modeli G2412F modeli sorunları temizlenmiş hatalar giderilmiş versiyonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…