MAG 244F modelini beğendim 200 Hertz ve 1 milyar renk seçeneği olmasından dolayı fakat çok bir yorum bulamadım.0.5 ms olmasını istiyorum. Bu civarlarda ya da maksimum 6.5k'ya kadar önerebileceğiniz bir monitör var mı?
MAG 244F modelini beğendim 200 Hertz ve 1 milyar renk seçeneği olmasından dolayı fakat çok bir yorum bulamadım.0.5 ms olmasını istiyorum. Bu civarlarda ya da maksimum 6.5k'ya kadar önerebileceğiniz bir monitör var mı?
MAG 244F modelini beğendim 200 Hertz ve 1 milyar renk seçeneği olmasından dolayı fakat çok bir yorum bulamadım.0.5 ms olmasını istiyorum. Bu civarlarda ya da maksimum 6.5K'ya kadar önerebileceğiniz bir monitör var mı?
Bu fiyat bandindaki hicbir monitor 0.5 ms vermez kagit ustu degerler onemsiz. Hepsi 3-4 Ms veriyor en iyi ihtimalle. Soylediginiz monitor kotu bir monitor fiyatini asla haketmiyor. Hangi tür oyunlar oynuyorsun?
Bu fiyat bandindaki hiçbir monitor 0.5 ms vermez kagit ustu degerler onemsiz. Hepsi 3-4 ms veriyor en iyi ihtimalle. Soylediginiz monitor kotu bir monitor fiyatini asla hak etmiyor. Hangi tür oyunlar oynuyorsun?