MSI 27” G272qpf E2 PS5 için alınır mı?

Ouz74

Decapat
Daha fazla  
Monitör
G272GPF E2
Arkadaşlar merhaba bu monitörü indirimde 9bin TL'ye gördüm 2K bandında allm, VRR, HDR gibi detayları destekleyen bir monitör arıyorum bu monitör sizce uygun mudur kullanan var mı?

Bu monitör PS5 için allm HDR VRR gibi özellikleri destekliyor mu bir bilgin var mı?

VRR ve HDR desteği var normalde bu monitörün. PS5 için ayrı bir uyumluluk gerektiriyorsa bilmiyorum.

FreeSync.
FreeSync Premium.
Adaptive Sync (NVIDIA-AMD fark etmez)
HDR10.
VESA display HDR400.

Desteği var.

VRR ve HDR desteği var normalde bu monitörün. PS5 için ayrı bir uyumluluk gerektiriyorsa bilmiyorum.

FreeSync.
FreeSync Premium.
Adaptive Sync (NVIDIA-AMD fark etmez)
HDR10.
VESA display HDR400.

Desteği var.

Baktığım kadarıyla allm VRR desteği görünmüyor HDR var bir tek.

Baktığım kadarıyla allm VRR desteği görünmüyor HDR var bir tek.

VRR G-Sync, FreeSync ve Adaptive Sync teknolojileri oluyor. FreeSync monitörde G-Sync'te açabiliyorsun. Özetle bu monitörde normalde hepsini kullanabiliyorsun. PS5 için dediğim gibi ekstra bir gereksinim var mı bilmiyorum hiç PS5 kullanmadım.

G272qpf E2 VRR desteğini öğrenmek için nereye baktınız mesela?

VRR G-Sync, FreeSync ve Adaptive Sync teknolojileri oluyor. FreeSync monitörde G-Sync'te açabiliyorsun. Özetle bu monitörde normalde hepsini kullanabiliyorsun. PS5 için dediğim gibi ekstra bir gereksinim var mı bilmiyorum hiç PS5 kullanmadım.

G272qpf E2 VRR desteğini öğrenmek için nereye baktınız mesela?

Data sheetine baktım göremedim internetten yabancı kaynaklardan araştırıyorum kimisi var kimisi yok diyor kafam karıştı.

Data sheetine baktım göremedim internetten yabancı kaynaklardan araştırıyorum kimisi var kimisi yok diyor kafam karıştı.

Özellik kısmında Lenovo'da da var.

Desktop Screenshot 2025.04.11 - 19.55.52.49.png

Teşekkür ederim bu modelide araştırıcağım bu modelin yanında önerebiliceğin başka bir model var mıdır?

2K için yok. Ama PS5 için HDMI 2.1 desteği önemliymiş. Bu bütçede HDMI 2.1 desteği olan monitör bulabilir misiniz onu da bilmiyorum. 2K monitörler arasında bütçesindeki en iyi monitör bu. PS5 için ayrı gereksinimler isteyebiliyor o yüzden o konuda yorum yapamam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı