HDMI 2.1 olması şart PS5 VRR için.
2K için yok. Ama PS5 için HDMI 2.1 desteği önemliymiş. Bu bütçede HDMI 2.1 desteği olan monitör bulabilir misiniz onu da bilmiyorum. 2K monitörler arasında bütçesindeki en iyi monitör bu. PS5 için ayrı gereksinimler isteyebiliyor o yüzden o konuda yorum yapamam.
çoğu modelde hdmı 2.1 gördümde ALLM VRR gibi desteği olup olmaması değişkenlik gösteriyomuşHDMI 2.1 olması şart PS5 VRR için.
Çoğu modelde HDMI 2.1 gördüm de allm VRR gibi desteği olup olmaması değişkenlik gösteriyormuş.
Lenovo'nun sitesinde şöyle bir yorum gördüm. HDMI 2.1 olsa da VRR kullanamıyorsunuz sanırım.
: merhaba, umarım iyisinizdir. Hayır, Lenovo Legion R27QE 27 inç monitör (67C5gac1us) PS5'te VRR'yi desteklemiyor. Teşekkürler!
Lenovo ürün uzmanı.
Hımm acaba benim yazdığım MSI modelinde var mıdır acep bakıyorum ama cevap bulamıyorum.
Buradaki incelemede desteklediğini söylüyor.
![]()
Gerçi seninki E2 yani bunun yerine gelen yeni sürüm ama, downgrade yememesi lazım. MSI'ın E2 versiyonları düz versiyonlardan daha kaliteli oluyor normalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.