MSI 27” G272qpf E2 PS5 için alınır mı?

2K için yok. Ama PS5 için HDMI 2.1 desteği önemliymiş. Bu bütçede HDMI 2.1 desteği olan monitör bulabilir misiniz onu da bilmiyorum. 2K monitörler arasında bütçesindeki en iyi monitör bu. PS5 için ayrı gereksinimler isteyebiliyor o yüzden o konuda yorum yapamam.
HDMI 2.1 olması şart PS5 VRR için.
çoğu modelde hdmı 2.1 gördümde ALLM VRR gibi desteği olup olmaması değişkenlik gösteriyomuş

Çoğu modelde HDMI 2.1 gördüm de allm VRR gibi desteği olup olmaması değişkenlik gösteriyormuş.

Lenovo'nun sitesinde şöyle bir yorum gördüm. HDMI 2.1 olsa da VRR kullanamıyorsunuz sanırım.

: merhaba, umarım iyisinizdir. Hayır, Lenovo Legion R27QE 27 inç monitör (67C5gac1us) PS5'te VRR'yi desteklemiyor. Teşekkürler!​

Lenovo ürün uzmanı.

Peki HDMI 2.1 ve FreeSync-Adaptive Sync gibi teknolojiler destekliyor. Neye göre PS5 uyumlu olup olmadığını anlayacağız. :D o zaman MSI da destekliyor mu desteklemiyor mu belli değil. PS5 kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirse iyi olur.

Lenovo'nun sitesinde şöyle bir yorum gördüm. HDMI 2.1 olsa da VRR kullanamıyorsunuz sanırım.

: merhaba, umarım iyisinizdir. Hayır, Lenovo Legion R27QE 27 inç monitör (67C5gac1us) PS5'te VRR'yi desteklemiyor. Teşekkürler!​

Lenovo ürün uzmanı.

Hımm acaba benim yazdığım MSI modelinde var mıdır acep bakıyorum ama cevap bulamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı