MSI 27" G274QPF E2 Monitör alınır mı?

• Konuyu başlatan Eraa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.136
Eger monitoru koydugun yer dogrudan cama bakiyorsa veya yogun isik altinda kullaniyorsan mantikli bir model cunku maksimum parlakligiyla one cikan bir model. Ama o kadar yuksek parlaklikla isim yok diyorsan kontrast artisindan oturu 27M2N5500 daha iyi bir gorunru kalitesi sunuyor.

Butce 10-11'e esnerse Odyssey G6 dusunulebilir.
Msi aldım bugun geldi açmadım daha ama senin o dediğin philips de fena değil neyse ama sorunsuz ise bunu kullanacağım teşekkürler

HB den GPN teknolojisi satıcısından aldıgım Msi g274QPF E2 geldi hiç ölü piksel yok pakette gayet iyidi ben bir sorun yaşamadım şans
2 tane vardı dediğim gibi. 1 tane bile olsa yasal olarak da hakkım varken iade ettim. Sevmiyorum o şekilde kullanmayı. Bildiğimden dolayı gözüm hep oraya kayıyor. 8.5'a almıştım şimdi 10.000TL olmuş 2 gün içinde. :)

2 tane vardı dediğim gibi. 1 tane bile olsa yasal olarak da hakkım varken iade ettim. Sevmiyorum o şekilde kullanmayı. Bildiğimden dolayı gözüm hep oraya kayıyor. 8.5'a almıştım şimdi 10.000TL olmuş 2 gün içinde. :)

Hocam ben MSI G274QPF E2 monitörünü almıştım aradan yaklaşık 1 ay geçti ve 1tane büyük olmak üzeri 7-8 tane ölü pixel var ne yapmam lazım Hepsiburada GPN Teknoloji'den aldım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı