MSI 27" G274qpf E2 vs ASUS TUF Gaming VG27AQ3A

Hakan Acer

Megapat
Makaleler
2
Yer
Trabzon/Ortahisar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: MSI PRO B660M-A DDR4 - Gigabyte RTX 3060Ti Vision OC - Intel i5 12600K - Gskill RipjawsV 4000MHz Cl18 (2x8) DDR4 - Silicon Power 5000/4400 MB/S M.2 4x4 gen 1TB - Aerocool Airhawk - Corsair CV750+80w - Corsair Hydro H100X Sıvı Soğutma
Monitör
Msi , Asus
Merhaba arkadaşlar. Monitörüm talihsiz bir şekilde kırıldığı için yeni bir monitör almak zorundayım. Biraz araştırma yaptığımda şu iki monitör arasında kaldım. İkisi de fiyat olarak aynı. Sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden? Her türlü oyunu oynarım. Teşekkür ederim.

MSI G274qpf e2 vs ASUS TUF Gaming VG27AQ3A

Hayırlı olsun güle güle kullanın, ben diğerini aldım.
Hayırlısı ile güle güle kullanırız nice uzun zamanlar İnşaAllah
Teşekkür ederim siz de güle güle kullanın <3

Bütçeyi biraz daha arttırarak daha iyi olan bu monitörü aldım. Gerçekten çok memnunum.
Asus Rog Strix XG27ACS
Mat kaplamasının çok kalın olması ve özellikle beyaz sayfalarda-arka planlarda grimsi bir görüntü oluşturduğu yazılıyordu. Yağlı-kumlu görüntü oluşturduğundan şikayet edenler de vardı tabii bir yandan da 5 yıldız 5 yıldız dolu. Görüşünüz nedir şu an için? Almayı düşündüğüm bir monitör

Mat kaplamasının çok kalın olması ve özellikle beyaz sayfalarda-arka planlarda grimsi bir görüntü oluşturduğu yazılıyordu. Yağlı-kumlu görüntü oluşturduğundan şikayet edenler de vardı tabii bir yandan da 5 yıldız 5 yıldız dolu. Görüşünüz nedir şu an için? Almayı düşündüğüm bir monitör.

Merhaba. Monitörden çok memnunum ve iyi ki almışım diyorum. Şu an fiyatı da benim aldığım fiyattan 700 TL daha düşük. Şu günler tam fırsatı almak için.

Bende herhangi bir kumlu, yağlı bir görüntü yok. Beyazlar da tam beyaz. Şansıma da ölü piksel de çıkmadı. Ghosting veya ışık sızması da şaşırtıcı bir şekilde yok. Tabii ışık sızması her monitörde var bendeki gerçekten yok denecek kadar az. Bunun için de bayağı şaşırmıştım. Şansa biraz da galiba. Monitörden çok memnunum gözün arkada kalmadan bence alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı