MSI 27" G274QPF vs ASUS TUF Gaming 27" VG27AQZ

Bütçe
10000₺

Kharon

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. 10k kadar bir bütçem bulunmakta bu fiyat 1000₺ civarı oynayabilir. Bu iki monitör arasında kalmış bulunmaktayım ve fiziksel olarak gidip monitörü almak tercihim olduğu için bir mağazadan satın almak istiyorum. Monitörde aradığım özellik 2K görüntü, en az 144 Hz ve IPS panel. Arada kaldığım monitörler ise;

Bu modellerden hangisini sizce almalıyım? Neden belirtirseniz sevinirim. Ayrıca bunlardan başka öneriniz varsa da belirtin.

Not: Ekran kartım 4070 Ti

Son düzenleme:
MSI olan daha iyi.

Asus olanın hoparlörü var. Aklınızda bulunsun.

Peki, öneri haricinde spesifik olarak büyük bir fark var mı iki monitör arasında?

"Renk kalitesi denilmiş", @Saint Lucia tarafından.

ASUS mu aldın ve aldıktan sonra farkı öğrenmek için mi soruyorsun, anlamadım. MSI olan daha iyi denildi.

Bunlar incelemeler.

MSI olan diğerine daha az detaylı incelenmiş.

Gigabyte M27Q'ye göre o MSI modeli daha iyiydi, ben de bu yüzden böyle düşündüm.

ASUS mu aldın ve aldıktan sonra farkı öğrenmek için mi soruyorsun, anlamadım. MSI olan daha iyi denildi.
Yok hocam daha alma aşamasındayım fakat bu iki model arasında kaldım. Yarın gidip almayı düşünüyorum. Ayrıca attığınız inceleme VG27AQ benimki VG27AQZ fakat üretim yılı farkı var sanırım sadece. İnceleyeceğim bunları teşekkürler, oradaki satış yapan arkadaş da MSI önerdi fakat yorumları vs. okuyunca aklım çok karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…