Imperius Megapat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #1 Merhaba 2 monitör arasında kaldım. Siz kalite ve performans açısından ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2024
Merhaba 2 monitör arasında kaldım. Siz kalite ve performans açısından ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum. Amazon.com.tr Amazon.com.tr
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 9 Ekim 2024 #2 Imperius dedi: Merhaba 2 monitör arasında kaldım. Siz kalite ve performans açısından ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... ROG. Hocam.
Imperius dedi: Merhaba 2 monitör arasında kaldım. Siz kalite ve performans açısından ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... ROG. Hocam.
Imperius Megapat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #3 Sukunanınteli dedi: ROG. Hocam. Genişletmek için tıkla... Biraz fiyat farkı var ve Hz farkı var görünürde evet biraz pahalı. Bir de biraz daha açarsanız çok sevinirim.
Sukunanınteli dedi: ROG. Hocam. Genişletmek için tıkla... Biraz fiyat farkı var ve Hz farkı var görünürde evet biraz pahalı. Bir de biraz daha açarsanız çok sevinirim.
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 9 Ekim 2024 #4 Imperius dedi: Biraz fiyat farkı var ve Hz farkı var görünürde evet biraz pahalı. Bir de biraz daha açarsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kalite olarak hocam direkt. ROG serisi daha kaliteli geliyor ama tabii ki de 240Hz MSI'da uygun bence hemen hemen aynı fiyatlar.
Imperius dedi: Biraz fiyat farkı var ve Hz farkı var görünürde evet biraz pahalı. Bir de biraz daha açarsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kalite olarak hocam direkt. ROG serisi daha kaliteli geliyor ama tabii ki de 240Hz MSI'da uygun bence hemen hemen aynı fiyatlar.