MSI 27" G27CQ4 E2 170Hz alınır mı?

Bütçe
7000

Yumehon

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 13400f - rtx 3070ti - 2x8 16gb ram - 1tb sdd - cooler master 240 white soğutucu - h610 anakart - 2k 170hz monitör
Meslek
açıktan okuyor
Monitör
MSI 27" G27CQ4 E2 170Hz
Gigabyte G24F2 180Hz monitör aldım 1 ay olmadı daha ekranda tam ortada 2 tane ölü piksel çıktı. Yarın mağazaya değişime yollayacağım, bu monitör yerine farklı bir monitör alacağım. Bütçem maksimum 7K ve İtopya'da bu bütçede bir tek bu monitörü buldum. 2K almak istiyorum ve Hz yüksek olsun istiyorum. Sizce bu monitör güzel midir, alınır mı? Kronik sıkıntısı var mıdır?

Hocam ben kullanıyorum severim de gayet ancak ghosting sorunu olduğunu söyleyenler var. Bende sol üst köşelerde kırmızı bir ölü pixel çıkmıştı sadece görünmediği için uğraşmadım iade ile. Çerçeveleri ince gayet. Ben %95 Valorant oynuyorum bilgisayarda ancak eğer siz de ağırlıklı olarak rekabetçi oyunlar oynayacaksanız 1080p daha yüksek Hz değerlerine sahip monitörler sizin işinize daha çok yarayacaktır tahminimce.

Hikaye oyunları oynuyorum daha çok grafiğe önem veriyorum hocam.

Keşke 1080P 360 Hz alacağıma bende 2K daha düşük Hz'li bir monitör alsaydım. Ah kafam ah! Onun dışında VA panel olması pek hoş değil ama bütçeniz ile 2K monitör önerisi adında konu açarsanız belki indirimde daha iyi bir monitör bulabilirsiniz.

Acelen yoksa bunu düşürebilirsin belki, bende senin gibi o modelin 31.5 inç olanına bakmıştım aslında sonradan birkaç fazladan parasına değer özellik görünce bir üst modeli aldım : MSI MAG 275CQRF-QD 27" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bende bundan var, hiçbir şey sırıtmıyor: MSI MAG 325CQRF-QD 31.5" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
İndirimle 11 bin liraya 12 taksitle almıştım.

Hocam 31.5 fazla büyük değil mi bir monitör için?

hocam itopyadan almak zorundayım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…