İnceleme MSI 27" MAG 274QRFW

Ben de başlıktaki ürünü aldım bekliyorum. Ne oynuyorsunuz bu arada? BF1 varsa mutlaka ekleyin beni.

İtopya'dan alacağım bende ölü piksel çıkmazsa süper olacak.

Bende çıktı bugün incelemeye yolladım, bekliyorum gelişmeleri buraya ya da kendi konuma yazarım. Profilden bakabilirsiniz.
Ürün çok iyi bu arada, sorunlu olmasa bayağı içime sinmişti.

Bende çıktı bugün incelemeye yolladım, bekliyorum gelişmeleri buraya ya da kendi konuma yazarım. Profilden bakabilirsiniz.

Benim de içime sindi tasarımı malzeme kalitesi çok iyi duruyor.
En geç pazartesiye kadar sipariş vericem.

Hocam ölü piksel diye yollarsanız değişim yapmayabilirler iade etmek en iyisi.

Son düzenleme:
Ölü piksel olayı benim çok umrumda değil açıkçası, hatta kendi monitörümde bile ölü piksel var mıdır bilmiyorum. 1 tane yerde olsa ne olmasa ne, özellikle didik didik kusur aramadıkça görme imkanı yok şayet 4-5 tane birden bariz gözükmedikçe kullan gitsin ne uğraşıcam çirkef İtopya ile...
(tamamen kişisel fikrimdir)

Bende de cıktı. Iade gönderdim. Acaba yeniden alsak gelir mi yine? Iade malları bize mi satiyolar acaba

B

Benim de içime sindi tasarımı malzeme kalitesi çok iyi duruyor.
En geç pazartesiye kadar sipariş vereceğim.

Hocam ölü piksel diye yollarsanız değişim yapmayabilirler iade etmek en iyisi.

Ulduğum kusurları not düşüp garanti şekilde sorunsuz verecekseniz değişim, vermeyecekseniz iade istiyorum dedim. Tek sorunu ölü piksel değil hocam, kendi konuma yazmıştım resimli şekilde.

Yurt dışında piksel sorunlu ürünler indirimle, defolu olarak satılıyor diye biliyorum hocam. 1 pikseli bozuk olan o probleme yatkın oluyor öyle düşünün, ileride çok sıkıntı verebilir.

Bende de cıktı. Iade gönderdim. Acaba yeniden alsak gelir mi yine? Iade malları bize mi satiyorlar acaba.

Kendilerini sonsuz döngüye sokmuş olurlar. Ya da bunu satın alanlardan 10 kişiden biri bilinclidir vs deyip dediğinizi yapıyorlardır bilemiyorum.
Sizinkisi kesin iadeyse ve acil ihtiyaciniz yoksa Amazon'da stoka girmesini beklemek; fiyat artisi ihtimalini hesaba katarsak bile mantikli. Cunku garantisi var.
Bakalım bana ne dönüş yapacaklar...

İtopya ile 1 pikselin hesabına girmem demek istiyorum sadece.

Takipteyim, haber edebilirseniz sevinirim Bende durumu bildiririm.

Bende sipariş verdim bakalım ölü pikselsiz gelirse mükemmel olur.

Benim Yurtiçi Kargo'yla gelecek pazartesi günü teslim almadan kutuyu açtırırmı kurye kontrol edip imzalamam gerekiyor desem?
İtopya bu konu hakkında kontrol ettikten sonra imzalayın yazıyorda kargocu izin verir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…