İnceleme MSI 27" MAG 274QRFW

Kutu hasarlı değildi ben istemedim. Deneyebilirsiniz, tepki kuryeye göre degisir.

Ben de başlıktaki ürünü aldım bekliyorum. Ne oynuyorsunuz bu arada? BF1 varsa mutlaka ekleyin beni.
cs2 bf 4 1 V 2042 vs vs bu arada monitör geldi 3 4 saat kullanabildim yeni sistemide kurdum formatını falan hallettim neyse bende acer düz 24 inç 165 hz tn panel var onun yanına koydum 2 k yı tn panel daha hoş geliyor gözüme beklediğim gibi olmadı biraz kullanayım yazacam konu hakkında inceleme.

Benimki dün geldi de bu akşama kurabilirsem iyi olacak.

BF1 adım: Col-MustafaKemal

Ben şahsen bayıldım sadece VA panele kıyasla siyahlar biraz daha açık tabii Ayarları biraz karıştırmamız lazım.

Bu monitörde ghosting ise eskisinden az. Bleeding ve ölü piksel tam tespit edemedim, beni rahatsız eden herhangi bir şey yok çok şükür.

Son düzenleme:
Benimki geldi ölü piksel yok ama ışık sızması var mı anlayamadım telefon abartark beyaz çıkarıyor az fotolar aşağıda.

Dosya Ekleri

• IMG_20240506_232013.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_20240506_231926.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 93
Köşeleri ve kenarları karanlık ortamda gözle kontrol et.

Kontrol ettim de sırıtan bir şey yok her yer eşit gri siyah ortası IPS için normal gibi gündüz simsiyah gösteriyor ama bence iadelik bir şey yok gibi zaten yollarsan bir dert İtopya'dan aldım ölü pikseli yok kullanacağım.

Benimkinde gösterdiğim yerler dışında pek bir şey yok, ekranın ortasındakiler ise ben hareket ettikçe değişiyo, yansımayı ben engellediğimde siyah benim olmadığım yer parlak gibi gözüküyo ama ben monitörü full parlaklıkta kullanıyorum bakması bile zor bazen. Parlaklık ve kontrasatı kutudan çıktığı gibi 70 yapınca hiç kalmıyor.

Arkadaşlar merhaba, bu monitörü alacağım ama tek bir sorum var sizlere. MacBook kullanıyorum, bir ucu DisplayPort bir ucu Type-C olan kablo alsam monitörden MacBook'u şarj edebilir miyim? Yoksa direkt monitörde Type-C girişi olan bir model mi almalıyım?

Bence bunu genel olarak araştırman gerekiyor DP-Type-C kabloyla laptop şarj edilir mi diye bir araştır oluyorsa bu monitördede olur.

Macbook için bu modeli aldım, tavsiye ederim, kutudan çıkan type c kablosu monitör bağlantısını yapıyorsunuz, hem sarj hemde görüntü aktarılmış oluyor. Dell S2722QC 27" 60Hz 4ms 4K

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…