İnceleme MSI 27" MAG 274QRFW

Hocam onlara hiç bakmadım direk sitesinden bu programı indirdim. Joystick hiç kullanışlı değil hepsi bende fabrika ayarı ve ghosting falande yok direk ayarlamışlar bir üst seviyesini açınca hayalet oluşuyor testte.

Son düzenleme:
Bu monitörü bende almak istiyorum fakat NVIDIA ekran kartı kullanıyorum G-Sync kullanabiliyor muyuz? Bu Adaptive-Sync konularından falan çok anlamıyorum.

Çok teşekkür ediyorum hocam. Şu anki düşünceleriniz nasıl ilk aldığınızdan itibaren kullanıyorsunuzdur. Sevmediğiniz, beğenmediğiniz bir tarafı oldu mu?
Ben gayet memnunum ya zaten sistemi yükselttiğimden dolayı 2K oyun oynamak için almıştım, bir sıkıntısını ya da benim için olumsuz yanını görmedim.

Çok teşekkür ediyorum hocam. Şu anki düşünceleriniz nasıl ilk aldığınızdan itibaren kullanıyorsunuzdur. Sevmediğiniz, beğenmediğiniz bir tarafı oldu mu?

Fark ettiğim eksi yan,
Monitörün 3.5 mm girisi kalitesiz. Kulaklığa tislama sesi veriyor.

Ben gayet memnunum ya zaten sistemi yükselttiğimden dolayı 2K oyun oynamak için almıştım, bir sıkıntısını ya da benim için olumsuz yanını görmedim.

Çok teşekkür ediyorum tekrardan hocam bu monitörü alacağım. İncelemen içinde ayrıca teşekkür ediyorum muhteşem bir konu ellerine emeğine sağlık.

Fark ettiğim eksi yan,
Monitörün 3.5 mm girisi kalitesiz. Kulaklığa tislama sesi veriyor.

Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Monitör asıl görevi olan görüntüyü bana sorunsuz ve güzel aktarma işini yapsında hocam varsın sesi kötü olsun, onu da başka şekilde çözeriz.

Görüntü çok iyi hocam, umarım elinize sorunsuz bir ürün ulasir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…