İnceleme MSI 27" MAG 274QRFW

sol tarafın koyuluğu biraz rahatsız ediyor ama değiştirmekle uğraşasım da yok böyle kullanmayı düşünüyorum.

Ben kendi cihazımda böyle bir durum hatırlamıyorum gelince tekrar incelerim bence insanlarda olsa fark ederlerdi.
geldi mi cihaz hocam?
benim cihaza değişim iade kararı cıkmış, stoklarınızda yok değişim istersem nasıl olur dedim, değişim için ayrı bir stoğumuz var dedi temsilci, ama değişimden gelen ürün sıkıntılı cıkarsa diye de korkuyorum, hiç stoğa girmez diye de korkuyorum

Cihazın bugün arayıp durumunu sordum hala serviste muhtemelen haftaya kadar bekletirler. Konuyu kirletmemek adına burada devam etmememiz gerekiyor bence.

Şu anda MAG 274 grf qd E2 modeli Amazon'da 10.500 TL. İki monitörü kullanan var mı acaba bu konuya mesaj yazanlardan.

Şu anda MAG 274 grf qd E2 modeli Amazon'da 10.500 TL. İki monitörü kullanan var mı acaba bu konuya mesaj yazanlardan.

Aynısının siyahı değil mi bu?

Galiba değil Type-C çıkışı falan gördüm ikisini de deneyimleyen olacağını pek sanmıyorum ama bu konudaki monitörün asıl amacı Beyaz olmasıdır.

9.5 civarına pazarama satıyordu bi ara bence bu fiyata çıkıyorsanız 274qrfw alın

Monitörü 1 gün boyunca kullandım genel olarak memnunum ancak dikkatimi çeken bir durum var beyaz ekranda sol taraf biraz daha koyu duruyor morumsu biraz dikkatimi çekiyor benzer problem yaşayan oldu mu?

Bende hiçbir sorun çıkmadı sadece IPS panellerdeki gibi karanlıkta siyahı grimsi veriyor ve çok memnunum.

Renk ayarı yapan var mı AMD için?

Son düzenleme:

İkisi arasındaki fark ne hocam ben tam anlayamadım. Quantum dot olduğu için MAG 274 grf qd E2 modeli daha iyidir diye düşünüyordum ben.

Konuyu hortlatıyorum ama monitörün power açma/kapama tuşu yok sanırım sağ altta beyaz yanan bir led var ama basılmıyor sizinkilerde öyle mi ? Yada benimkinde bir sorun var sanırım tuş gibi bişey var ama basılmıyor baya bi sert çünkü.

Monitörün arkasında kırmızı analog tuşu var, ona bir süre basılı tuttuğunuzda aç/kapa işlevi görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…