İnceleme MSI 27" MAG 274QRFW

Panel konusunda ben pek bir bilgiye ulaşamadım hocam ulaştığınız kaynakları paylaşabilir misiniz ?

Çok teşekkür ederim hocam msi alıyorum

Panel konusunda ben pek bir bilgiye ulaşamadım hocam ulaştığınız kaynakları paylaşabilir misiniz?

Aslında şöyle diyebiliriz, MSI gibi firmalara LG ya da Samsung firmalardan panel aldığı gibi kendi de bu panelleri artık üretiyor. Boe gibi panel üreticilerinden de alıyordu ama en son yaptığı birçok monitörde kendi panellerini kullandılar. O yüzden bazı VA (özellikle Curved) panellerde ekranda çizgi oluşması ya da panelde dalgalanma gibi sorunlar oluştu ki bunlarla ilgili birçok konu var forumlarda.

Evet ikisini de destekliyor. Şu an bu monitörü kullanıyorum zaten. Memnunum. Mac ile denemedim o konuda birşey diyemeyeceğim.

Evet ikisini de destekliyor. Şu an bu monitörü kullanıyorum zaten. Memnunum. Mac ile denemedim o konuda bir şey diyemeyeceğim.

MSI yeni üretiyor ondan güvenemiyorum ama her cihazın bir kusuru var LG ve ASUS'larda da sorun yaşayanlar olmuş. Konsollarda denediniz mi peki. Siyah ve RGB'sizde olabilir benim için.

Son düzenleme:
Sadece bilgisayarımda kullanıyorum. Renkler benim için gayet iyi. Önceki montörümde MSI idi. İkisinden de memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…