İnceleme MSI 27" MAG 274QRFW

MSI yeni üretiyor ondan güvenemiyorum ama her cihazın bir kusuru var LG ve ASUS'larda da sorun yaşayanlar olmuş. Konsollarda denediniz mi peki. Siyah ve RGB'sizde olabilir benim için.
Bu açıdan bakarsak her marka modelde sorun yaşayan yada sorunlu cihaza denk gelen insanlar olmuştur. Kendim monitör satan biriyim inan olumsuz geri dönüş olan monitörler Rampage, GameBooster ve tabii ki Casper gibi markalar. MSI, Asus, Lg yada Samsung'tan neredeyse hiç gelmiyor.

Kullanan arkadaşların güncel yorumu nedir? Memnunlar mı? Yeniden stoklara girmiş monitör ben de almayı düşünüyorum.

Arkadaşlar bende uzun süredir kullanıyorum. Monitörle gelen kablo Windows HDR'ı desteklemiyor sanırım. Çünkü Windows HDR kısmı aktif olmuyor.DisplayPort 1.4 veya HDMI 2.0a tarzı bir kablo mu almalıyız. Onun dışında bu monitörde saturation yani renk doygunluk ayarı yok sanırım. NVIDIA dışında monitörde renk doygunluk ayarını nasıl yapabiliriz. Özellikle rekabetçi oyunlar oynayanlar birkaç monitör ayarı yazabilir mi? Keskinlik, kontrast ve özellikle color temperature ayarlarınız nasıl?

Benm HDR sorun yok Windows 11,monitör tuşuyla hdr aktif etme seçeneği vardı galiba onuda dene bi.
Renk ayarını MSI lighting ayarı olan uygulamayı indirip oradanda renk ayarı yapablrsn.

Son düzenleme:
Ben monitörün yanında çıkan kabloyu kullanıyorum, HDR aktif oluyor bir sıkıntı yok.

Kablo destekli HDR olarak ama hali hazırda ön ayarlı geliyor onu değiştirmen gerekir. Bir de win ayarlarından HDR aktif etmen gerekiyor. Bende sorunsuz kullanıyorum.

Kullanan arkadaşların güncel yorumu nedir? Memnunlar mı? Yeniden stoklara girmiş monitör ben de almayı düşünüyorum.
Ben işim gereği zaten monitör satışı yapan birisiyim. Kendi kurumumda onlarca 2K model olmasına rağmen hatta personel fiyatı ile ciddi güzel fiyatlara monitör alabilecekken bunu seçtim ve çok memnunum. 3 aya yakın oldu hiç bir sorun yaşamadım.

Stoklara tekrar gelirmi bilmem ama gelirsede bizim aldığımız 10k fiyat olacağını zannetmiyorum, tam zamanında almışız beyler şuan tek satıcı var ondada fiyat malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…