İnceleme MSI 27" MAG 274QRFW

@Metin Eren Türkmen Benden de bir hayırlı olsun gelsin o zaman. Şiir gibi monitör derken az bile söylemişim. Beyaz adaptör konusu çok ince bir detay ve markalarına yakışır bir hamle olmuş. Özellikle beyaz ekipman sevenlerin tam tercih edeceği bir monitör.
Önerimi dikkate alarak satın aldığınız için ayrıca teşekkür ederim. Güle güle kullanın hocam.

QD E2 versiyonuna +2K vermeye değer mi sizce?

Bütçene bağlı bir soru. Bütçe el veriyorsa değer.

Sağ olun hocam.

Size ulaşmaya çalıştım aslında incelemeyi daha detaylı bir şekilde birlikte yapalım diye de akşam gelince kurarken direkt elimden geldiğince yaptım.

2K hikayeli oyun deneyimi nasıl olacak onu merak ediyorum daha hakkını verecek bir oyunda deneme fırsatım olmadı

Size ulaşmaya çalıştım aslında incelemeyi daha detaylı bir şekilde birlikte yapalım diye de akşam gelince kurarken direkt elimden geldiğince yaptım.

Hocam inceleme gayet yerli yerinde olmuş. Bizim zaten profesyonel açıdan inceleme yapmamıza gerek yok. Monitörü deşmemize de gerek yok. Bir toplum içinde bilgilerimizi ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Bu yeter de artar bile.

Hocam G2724d 10.500'e GamingGen'de stoklara gelir gelmez aldım. Aklım onda kalmıştı tercihimi DELL'den yana kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…