İnceleme MSI 27" MAG 274QRFW

Ben de G2427D ile konudaki monitör arasında kaldım. Ama @Saint Lucia hocam 274qrfw modelinin G2724Dden daha iyi olduğunu söylediği için MSI alacağım sanırım. Bu arada monitör İtopya'da tekrar stoklara girmiş. Ölü pixel vb. sorunda İtopya iade konusunda sıkıntı çıkarttığı için 500 TL daha fazla verip aynı monitörü gaminggentrden mi almak mantıklıdır yoksa İtopya'dan mı alalım yine.

Forumda biraz araştırma yaparsanız gaminggenden ne kadar çok insanin mağdur olduğunu görürsünüz.Bunlardan biri de benim.Tercih yine sizin.

Forumda biraz araştırma yaparsanız Gaming.Gen.TR'den ne kadar çok insanin mağdur olduğunu görürsünüz. Bunlardan biri de benim. Tercih yine sizin.

Hocam ben de genel olarak konuları tarattığımda Gaming.Gen.TR'den mağdur olanları gördüm ama İtopya ölü pixel vb. sorunla gelen monitörlerde daha fazla sorun çıkartıyor gibime geldiği için Gaming.Gen.TR'den alayım diye düşündüm ama bu konuda eşitlerse fiyatı ucuz olan İtopya'dan sipariş geçiyorum o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…