İnceleme MSI 27" MAG 274QRFW

Hepsiburada'da ve Amazon'da da var 600 daha fazla ve 3 ay erteleme 6 taksit yapiyor. Ben aldim ebrar bilgisayardi satici. Gelince güvenli mi degil mi belli olacak ) herkese hayirli olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende G274QPF E2 modelini aldım. Fastest modunda benim renkler bozuluyor. ters ghosting yapıyor sizde böyle bi sorun var mı ?

Hocam bende G274QPF E2 modelini aldım. Fastest modunda benim renkler bozuluyor. ters ghosting yapıyor sizde böyle bi sorun var mı ?
Her monitör, en yüksek response time ayarında en iyi performansı veremeyebilir. En az ghosting yaşadığın veya ghosting yaşamadığın ayarı seçip o ayarı kullan dostum.

Bende uzuuuuuuuuuuuuun zamandır 2 k monitör ha aldım alacağım bugüne nasipmiş. Aynı ürünü siparişini verdim geldiğinde görüşlerimi paylaşırım inşallah ürün bizi mahcup etmez.

Her monitör, en yüksek response time ayarında en iyi performansı veremeyebilir. En az ghosting yaşadığın veya ghosting yaşamadığın ayarı seçip o ayarı kullan dostum.
Fast ayarda kullanırsam 1ms'den epey uzak bir gecikme olmuş olacak. Bu monitör 1 ms olmamış oluyor o halde hocam dogru mudur

Hocam 1 ms yazan monitörlerin çoğu 1 ms değil zaten.

Değil fakat Rtings'te test ediyorlar yakın değerler veriyor en azından fastest ayarlarda. Ben Fast ayarda kullanmak zorunda kalıyorum çok uzak değer olacak 1ms ye

Değil fakat Rtings'te test ediyorlar yakın değerler veriyor en azından fastest ayarlarda. Ben Fast ayarda kullanmak zorunda kalıyorum çok uzak değer olacak 1ms ye.

Bu dediğiniz gecikme G2724D de oluyor mu ya da ters ghosting.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…