branchpool
Femtopat
Daha fazla
İkiside kötü:Aşağıdaki iki model arasında kaldım. Hangisini almamı tavsiye edersiniz?
ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Asus Rog neden kötü? Bilgim olmadığı için soruyorum. PS5'de oynayacağım bu arada bu yüzden hz o kadar da önemli değil.İkiside kötü:
Para çıkarsa:
https://www.akakce.com/monitor/en-u...h4Lh7a6jsG-jMwz3gpp-rxG0f50icfuwaAhVFEALw_wcB
Çıkmazsa:
Kontrast değeri kötü. Renk gamutu rakiplerine nazaran kötü. Fiyatını hak etmiyor kısacası.ASUS Rog neden kötü? Bilgim olmadığı için soruyorum.
Asus Rog neden kötü? Bilgim olmadığı için soruyorum. PS5'de oynayacağım bu arada bu yüzden hz o kadar da önemli değil.
Teşekkür ederim önerebileceğin modeller var mı 2k ve ips ekran olarak?Kontrast değeri kötü. Renk gamutu rakiplerine nazaran kötü. Fiyatını hak etmiyor kısacası.
Örneğin şu monitörle aynı paneli kullanıyor ROG XG27ACS.
Bütçe nedir?Teşekkür ederim önerebileceğin modeller var mı 2k ve ips ekran olarak?
Max 12 bin. PS5 ile kullanacağım bilgisayarım yok.Bütçe nedir?
Bu bütçedeki en iyi görüntü kalitesini G65B sunar. Ayrıca hem TV hem monitör olabiliyor. Ekstra bir özellik. VA panel olduğundan dolayı şüphelerin varsa bu rehbere göz atmanı öneririm. Kontrast değeri ve renk gamutu olarak rakibi yok G65B'nin. Ayrıca eğitim indirimiyle alırsanız 11K'ya iniyor.Max 12 bin. PS5 ile kullanacağım bilgisayarım yok.
Bu bütçedeki en iyi görüntü kalitesini G65B sunar. Ayrıca hem TV hem monitör olabiliyor. Ekstra bir özellik. VA panel olduğundan dolayı şüphelerin varsa bu rehbere göz atmanı öneririm. Kontrast değeri ve renk gamutu olarak rakibi yok G65B'nin. Ayrıca eğitim indirimiyle alırsanız 11K'ya iniyor.
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rehber: Samsung G65B tercih edilir mi?
Renk gamutu. %68 rec 2020, %93.47 DCI-P3 coverage, %85 Adobe RGB coverage ve %100 sRGB coverage. Tahminimce sRGB volume değeri de %140 civarıdır. Güzel bir renk doygunluğu elde edebileceğiniz değerlere sahip 4 farklı renk uzayında da...www.technopat.net
İlla IPS istiyorsanız bu 2 model iyidir.
Öncelikle çok teşekkürler. İlla ips istemiyorum. Samsung monitörü güzel fakat curved çok hoşuma gitmiyor.Bu bütçedeki en iyi görüntü kalitesini G65B sunar. Ayrıca hem TV hem monitör olabiliyor. Ekstra bir özellik. VA panel olduğundan dolayı şüphelerin varsa bu rehbere göz atmanı öneririm. Kontrast değeri ve renk gamutu olarak rakibi yok G65B'nin. Ayrıca eğitim indirimiyle alırsanız 11K'ya iniyor.
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rehber: Samsung G65B tercih edilir mi?
Renk gamutu. %68 rec 2020, %93.47 DCI-P3 coverage, %85 Adobe RGB coverage ve %100 sRGB coverage. Tahminimce sRGB volume değeri de %140 civarıdır. Güzel bir renk doygunluğu elde edebileceğiniz değerlere sahip 4 farklı renk uzayında da...www.technopat.net
İlla IPS istiyorsanız bu 2 model iyidir.
Curved hoşunuza gitmiyorsa diğer attığım 2 modelde iyidir.Öncelikle çok teşekkürler. İlla ips istemiyorum. Samsung monitörü güzel fakat curved çok hoşuma gitmiyor.