MSI 27" MAG275F alınır mı?

Sidardicle

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar konsol oyuncusuyum, bu monitör gözüme aşırı cazip geldi bana yardımcı olur musunuz? Özellikleri olsun vb. 1920*1080 alacağım sanırım 2K'da destekliyor anlam veremedim.

Monitör güzel ancak renkleri başta ilginç geliyor monitörün ayarlarından ve driver ile düzeltirsen güzel monitör.

Arkadaşlar konsol oyuncusuyum, bu monitör gözüme aşırı cazip geldi bana yardımcı olur musunuz? Özellikleri olsun vb. 1920*1080 alacağım sanırım 2K'da destekliyor anlam veremedim.

275F 1080p, 275qf 2K.
1080p için 24 üstünü önermiyorum pikselleri sayıyorsun.
2K olanı al ekran kartın güçlü ise güçsüz ise 256F al.
256f'i kullanıyorum.

@bluerr hocam bu monitör hakkında renklerinin kötü olduğunu söylüyordu. Bütçeni belirtirsen daha iyi öneriler gelebilir.

Ben daha çok QF özelinde söylemiştim ama, bu aynısının 1080p versiyonu sanırım. Muhtemelen bu da iyi değildir. Yine de inceleme verilerine bakmak lazım. Belki istisna bir durum olabilir.

@bluerr hocam bu monitör hakkında renklerinin kötü olduğunu söylüyordu. Bütçeni belirtirsen daha iyi öneriler gelebilir.

Max 8k.

Monitör güzel ancak renkleri başta ilginç geliyor monitörün ayarlarından ve driver ile düzeltirsen güzel monitör.
Konsol kullanıyorum kankam.

275F 1080p, 275qf 2K.
1080p için 24 üstünü önermiyorum pikselleri sayıyorsun.
2K olanı al ekran kartın güçlü ise güçsüz ise 256F al.
256F'i kullanıyorum.

Konsol için uygun değil midir yani.

Konsol için olsa sen hangisini alırdın kankam?

Max 8k.

Konsol kullanıyorum kankam.

Konsol için uygun değil midir yani.

Uygun, ekran büyük olduğu için santim başına yeterli piksel düşmüyor ve sayabiliyorsun. Uzaktan oynayacaksan farketmezsin yakında belli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…