2K çözünürlükte, 144 (mümkünse 165) Hz, 27 ya da 32 inç monitör arıyorum. Şu an aklımda MSI 27" Optix MAG274QRF var. Sadece Amazon'da satılan monitörlerden birisini almak istiyorum. Öneriniz var mı?
2K çözünürlükte, 144 (mümkünse 165) Hz, 27 ya da 32 inç monitör arıyorum. Şu an aklımda MSI 27" Optix MAG274QRF var. Sadece Amazon'da satılan monitörlerden birisini almak istiyorum. Öneriniz var mı?
Aldım aylardır kullanıyorum. Renkler güzel, night vision özelliğini Tarkov, hunt: showdown gibi oyunlarda çok kullanıyorum ve çok işime yarıyor. Şuana kadar gördüğüm tek sıkıntısı Response Time'ı Fastest'a alınca (1 ms moduna) siyah ghosting olmaya başlıyor.
Aldım aylardır kullanıyorum. Renkler güzel, Night Vision özelliğini Tarkov, Hunt: Showdown gibi oyunlarda çok kullanıyorum ve çok işime yarıyor. Şu ana kadar gördüğüm tek sıkıntısı Response Time'ı Fastest'a alınca (1 ms moduna) siyah ghosting olmaya başlıyor.
şu an bu seviyede monitörlerin bir çogunlugunun stogu yok zaten. Ama bugun ama yarın illaki gelecektir. Geldiği zaman beklemeden alabilirim bu şekilde.
Şu an bu seviyede monitörlerin bir çoğunlugunun stoğu yok zaten. Ama bugun ama yarın illaki gelecektir. Geldiği zaman beklemeden alabilirim bu şekilde.
Özellikler ve Tasarım Heyecanlandırıcı Hız Oyun Değiştiren Performans:Dell 27’’ oyuncu monitörü IPS teknolojisi sayesinde her açıdan inanılmaz renk ve hız performansı sunar. Anlık Tepki:Yıldırım…
Aldım aylardır kullanıyorum. Renkler güzel, night vision özelliğini Tarkov, hunt: showdown gibi oyunlarda çok kullanıyorum ve çok işime yarıyor. Şuana kadar gördüğüm tek sıkıntısı Response Time'ı Fastest'a alınca (1 ms moduna) siyah ghosting olmaya başlıyor.