MSI 27" OPTIX MAG27C alınır mı?

lazwegaz

Kilopat
Arkadaşlar bütçem 2000 lira ve bu monitörü almayı düşünüyorum fakat fikirleriniz benim için önemli. Kullanan arkadaşlar varsa memnun mu acaba? Sizce almalı mıyım ya da farklı önerileriniz var mı aynı fiyat bandında? Bir de 27 inç mi yoksa 24 inç mi tercih etmeliyim sizce?

Şahsen 24" bile bana biraz büyük geliyor. Ben 27 almazdım ama tabi kişisel bir tercih ve kullandıkça alışılabilecek bir durum. Bence bir mağazaya gidip ikisi arasındaki farkı alıcı gözle karşılaştırabilirsiniz.

Oynadığın oyunlara bağlı. CSGO veya PUBG oynuyorsan 24 inç tercih etmelisin. Normal single player oynuyorsan 27 inç ile oynamak daha güzel olur.

Ben optix mag241c modelini kullandım çok güzel bir monitör fakat 27 inç 1920x1080 çözünürlülük için biraz büyük pikseller gözüne çarpabilir

Kardeş ben 24'' monitör öneririm. Hem artık ekran kartına bağlı olarak FreeSync ve G-SYNC özelliklerini birlikte barındıran monitörleri almak daha mantıklı geliyor bana. Örneğin bu monitör o monitörlerden biri. Tabi diğer özellikleri de bir oyuncu monitöründe bulunması gerektiği özelliklerden.

27" monitörü arkadaşımda kullanmaya çalıştığımda baya zorlanıyorum. Sanırım 24" 'e alıştığım içindir. Göz zevkine ve sana uyumluluğuna göre kendin seçmelisin. Aksi taktirde boşa para gidecektir.

Bu attığınız üründe Gsync özelliği bulunmuyor. Sanırım ilan açıklamasında yanlışlık yapmışlar çünkü o ürünü ben çok düşünmüştüm fakat Gsync olmadığı için almamıştım.
Oynadığın oyunlara bağlı. CSGO veya PUBG oynuyorsan 24 inç tercih etmelisin. Normal single player oynuyorsan 27 inç ile oynamak daha güzel olur.
Evet ağırlıklı olarak Fps oyunları oynuyorum. Hatta bir arkadaşım AOC 24" C24G1 2xHDMI DP VGA 144Hz şu ürünü önerdi şimdi kafam karıştı açıkçası fiyatıda çok uygun.

Alınabilir. Şu üründe fena durmuyor biraz daha uygun.

27" gerçekten çok büyük. Fifa, AC serisi, Witcher 3 gibi oyunları oynuyorsanız tercih edilebilir. Fakat FPS oyunu tutkunuysanız kesinlikle tavsiye etmiyorum çok göz yoruyor.

27" gerçekten çok büyük. Fifa, AC serisi, Witcher 3 gibi oyunları oynuyorsanız tercih edilebilir. Fakat FPS oyunu tutkunuysanız kesinlikle tavsiye etmiyorum çok göz yoruyor.
Teşekkürler sanırım 24 inç alacağım bende sizin gibi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…