MSI 274qpf E2 yeşil çizgi belirdi

Kaanowski

Decapat
Daha fazla  
Monitör
MSI 274qpf E2
Durduk yere monitörde bir anda böyle bir çizgi oldu. Daha 2 haftalık monitör. Farklı bir DisplayPort'la taktık o da olmadı kesinlikle monitörle iligli bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• IMG-20240728-WA0000.jpg
    110,6 KB · Görüntüleme: 57
Durduk yere monitörde bir anda böyle bir çizgi oldu. Daha 2 haftalık monitör. Farklı bir DisplayPort'la taktık o da olmadı kesinlikle monitörle iligli bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
ayni sorun ayni yerde anlik basima geldi monitor 10 aylik. monitorle temasim uzun sure olmadi bile sadece aksamlari isten sonra calistiriyorum. cozumu bulabildiniz mi? servise mail attim simdilik.

Alalı 3 ay geçti, aynı şekilde bende de kırmızı çizgi oluştu. Kronik sorun olabilir. Servisden değişim/iade onayı çıktı, iadesini bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 19
Gecmis olsun. Benim problemim sizinki gibi anlik olmadi, monitorde surekli olan yesil cizgi belirmesiydi. Monitoru servise gonderdim panelinde ariza oldugu soylendi, garanti kapsaminda yenisi ile degistirildi.
ayni sorun ayni yerde anlik basima geldi monitor 10 aylik. monitorle temasim uzun sure olmadi bile sadece aksamlari isten sonra calistiriyorum. cozumu bulabildiniz mi? servise mail attim simdilik.

incehesaptan almistim kargo kodu ile garantiye verecegim muhtemelen paneli degistirirler. samsung monitorumde de ayni sorun olmustu garantisinin son gununde gitti. ama degisimden sonra tekrar ayni problem olmustu onda da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…