MSI 275F vs AOC C27G42E vs 27G42E

Msi ın mag versiyon monitörlerini beğenemiyorum bir türlü.

Bu model de de bildiğim kadarıyla sallanma oluyor yani masan çok sallanmıyorsa sorun yok ama monitör genel olarak dokunduğunda da çok sallanıyor ayakları çok dengesiz bana kalırsa.
Diğer monitörler hakkında bilgim yok hiç aoc marka kullanmadım dediğim gibi msi dan alacaksan Mag versiyon alma bana kalırsa.

Keşke bir link lafan bırakayadın hacı.

Msi ın mag versiyon monitörlerini beğenemiyorum bir türlü.

Bu model de de bildiğim kadarıyla sallanma oluyor yani masan çok sallanmıyorsa sorun yok ama monitör genel olarak dokunduğunda da çok sallanıyor ayakları çok dengesiz bana kalırsa.
Diğer monitörler hakkında bilgim yok hiç aoc marka kullanmadım dediğim gibi msi dan alacaksan Mag versiyon alma bana kalırsa.
Aslında MAG 256F modelini aktif olarak kullanıyorum monitörü ayrı masaya koyduğum için sallanma olmuyor lakin dediğiniz gibi ayağı kalitesiz.

Aslında MAG 256F modelini aktif olarak kullanıyorum monitörü ayrı masaya koyduğum için sallanma olmuyor lakin dediğiniz gibi ayağı kalitesiz.

Benim sana önerim asansörlü monitör alman kanka.

Hocam hikayeli oyunlar oynadığınız için kaliteli VA panel sizin çok iyi olur. Çünkü VA panellerin kontrast oranı çok yüksektir hikayeli oyunlarda keyif verir.

DEY elektronik İtopya ile aynı bilmiyorsan. Kaliteli VA panele sahip bir monitör. Ghosting ve gecikme durumu gayet iyi. VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek hikayeli oyunlarda keyif verir. Renk gamutu da yüksek. Ayrıca istediğiniz gibi yükseklik ve pivot ayarı bulunuyor. Burası önemli monitör gelir gelmez response time/overdrive ayarını medium yapın. Hızlı oyunlarda strong moda çekin ama onun dışında ki tüm kullanım senaryolarında medium overdrive modunda kullanın.

Profesyonel incelemeci tarafından onaylanmış bir model:

Buda başka bir inceleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer CS Valorant tarzı oyunlar oynuyorsa AOC'un düzünü al hikayeli oyun vs. takılıyorsa Curved modelini al gitsin.
Dostlar hepinize teşekkür ediyorum 2 modelden birini seçip alacağım lakin indirim falan denk gelirse ve 275F modelini alırsam büyük hata mı olur ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı