eskibirdost Hectopat Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2017 #1 Beyler internette dolaşırken bu ürüne rastladım. Ne işe yaradığına anlam veremedim. Özetlerseniz sevinirim. MSI 2WAY SLI HB Bridge M
Beyler internette dolaşırken bu ürüne rastladım. Ne işe yaradığına anlam veremedim. Özetlerseniz sevinirim. MSI 2WAY SLI HB Bridge M
Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 8 Şubat 2017 #2 2 Adet ekran kartını birbirine bağlamak için kullanılıyor. Zaten açıklamada yazıyor, SLI desteği diye.
2 Adet ekran kartını birbirine bağlamak için kullanılıyor. Zaten açıklamada yazıyor, SLI desteği diye.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 8 Şubat 2017 #3 Nvidia ekran kartlarında, aynı anda iki ekran kartı kullanılan operasyona SLI denir. Kartlar, kartın sağ ön köşesindeki iki pinden birbirine bu köprü sayesinde bağlanır. Bu köprü, ayrıca Pascal mimarisi için gerekli olan yüksek hızlı aktarım özelliğine sahiptir.
Nvidia ekran kartlarında, aynı anda iki ekran kartı kullanılan operasyona SLI denir. Kartlar, kartın sağ ön köşesindeki iki pinden birbirine bu köprü sayesinde bağlanır. Bu köprü, ayrıca Pascal mimarisi için gerekli olan yüksek hızlı aktarım özelliğine sahiptir.
eskibirdost Hectopat Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2017 #4 Hem iş hem de gaming ekran kartını aynı anda bağlayabilir miyim bu aletle?
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 10 Şubat 2017 #5 Nvidia marka kartları çoklu kullanmak istediğinizde aynı ekran kartlarını kullanmak zorundasınız. GTX 980 ile GTX 1080 SLI yapılamaz. Ya da Quadro ile GTX SLI yapamazsınız. Mimarisi, işlemcisi, her şeyiyle aynı kart olmalı.
Nvidia marka kartları çoklu kullanmak istediğinizde aynı ekran kartlarını kullanmak zorundasınız. GTX 980 ile GTX 1080 SLI yapılamaz. Ya da Quadro ile GTX SLI yapamazsınız. Mimarisi, işlemcisi, her şeyiyle aynı kart olmalı.
eskibirdost Hectopat Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2017 #6 Tamam çok sağolun.